![]() |
Haa bu arada 3B abim gelmiyor balığa.
Beyfendinin hafta sonu iftar davetleri varmış, gelemezmiş. Bizde yanıp tutuşuyorduk sanki gelsin diye:) Değerli hocalarımı alacağım yanıma. Birisi balığın anatomisini çıkartacak diğeride toplayıp çarpacak. Bende nasipse yakalayacağım;) |
Haaa unutmadan... Hafta sonu boyunca sayın Fedai Erdem ile sayın Bülent Kutluca beylerde evde bel ağrısından kıvranacak. Allah yardımcıları olsun :(
Bülent bey veriyor gazı hafta boyu...:) Sonra bir bakmışsınız ki gaza çok basmaktan beli tutulmuş:D Olan zavallı Emreciğe oluyor aslında. Oysa Efe ile ne güzelde yakalayıp salıyorlardı kuzucukları:o Neyse ben biraz Ormaniçi sulara dalayım. Hep ilgimi çekmiştir yasaklar veya ne olduğu anlaşılmayan kurallar:cool: Tuncay abi çok sağol. Gerçekten güzel bir konuya parmak basmışsın. İster istemez Orman İçi sular diye tarif edilen mekanlarda avlandığımız oluyor. Avlanmıyorum diyen çok nadirdir... [url]http://www.oltacilar.com/8220-orman-ici-sularda-donem-boyu-avlanma-izin-belgesi-8221-veya-8220-gunluk-avlanma-fisi-8221-t11529.html[/url] |
Cumleten selamunaleykum.
|
[QUOTE=kulekreis;340615]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE]
Ormaniçi sular konusunu okuyun diyeceğim ama sizin tekneden indiğiniz yok ki efendim. Ormanlara uzaktan, denizin güzelliklerine yakından bakan değerli büyüğüm benim:) Aleykümselam, hoşgeldiniz... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340611]Forumu kullanmasını pek bilmiyor. Bilse varya hepimiz hapı yuttuk vallahi.
Az sonra kalkar foruma bakar bakar bir şey göremez:) Bu konuyu bulabilmesi imkansız gibi bir şey:D[/QUOTE] Biri beni mi andı :D:rolleyes: Cümleten hayırlı sahurlar:) |
Ahhaaa geldiiiii:eek:
Allah kabul etsin Bülent abiciğim. Değerli hakemim ;) Tam bende kalkıyorsum:p Hayırlı sahurlar, hayırlı geceler. Civcivler bekliyor gitmem lazım, özür:D |
Tuncay abi.
Bülent abide geçen hafta ormana benzeyen yerde avlanmış. Yanında da İbrahim abi varmış. Gerçi para da vermemişler, balıkta yakalayamamışlar ama olsun. Bence o da okusun abi. Kiminin parası kiminin duası demiş atalarımız;) Bana rastgele, sizede hayırlı istirahatler. Ben sizin yerinize olsam akşam 20:00' a kadar uyurum vallahi:D |
Orman içi ve korumalı yerde avlanma konusunu başından beri okuyorum, takip ediyorum [COLOR="Red"]sevgili[/COLOR] başkan.;)
İbrahim ile gittiğimiz yer [B]SİNA ORMANI[/B]'ydı.Arkadaşın sayesinde çöl oldu.:D Amatör olta balıkçı belgesini senelerdir para verip almaktayım. Şimdiye kadar bakanlık bizlerden paraları alıp, ( [COLOR="Purple"][SIZE="4"]CUKKALAYIP[/SIZE][/COLOR]) durdu. Nemi yaptı? hiç bir şey.:eek: Sen namuslu vatandaşsın ''yasak hemşerim. Git para yatır gel''derler. Zaten oralarda çalışanlar o civar köylülerden akraba veya kankadırlar. Onlara gelince [SIZE="4"]ağ, dinamit, elektirk, v.b.[/SIZE]benzeri şeylerle avlanmak serbesttir.;) Adı üstünde;[SIZE="5"]ORMAN KANUNU[/SIZE]:cool: |
Bir soz söyledik bin ah işittik. Sen daha uyumadinmi:)
Bulent abinin memleketinden tüm dostlara selamlar. |
:D:D
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:48. |