![]() |
|
Hayırlı günler Sivas ...
İyi bayramlar. |
Günaydın, geldik Bayramın son gününe, herkese hayırlı günler bu günü balıkta geçirmek isteyen ve şuan balıkta olan dostlar hepinize Rastgelsin...:):)
|
selamlar iyi bayramlar sivas..
|
İyi Pazarlar Sivaslı oltacılar, balıkta olanlar hepinize rastgele...;):)
|
hayırlı günler Sivas
işleriniz hayırlı,kazançlarınız bereketli olsun |
tur01
günaydın sivas.
|
Bu gün Sivas için acı dolu bir gündü. Aktütün de Şehit olan Askerimizın cenaze töreni vardı. Bütün Sivas oradaydı. Herkes tek yürek oldu teröre ve onlara destek veren hayinlere binlerce lanet okundu. Tekrar tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ve acılı ailelerine sabır diliyorum. Hepimizizn başı sağolsun
|
tur01
günaydın arkadaşlar cümleten kolay gelsin.
|
Günaydın Sivas ve Sivas'a gönül verenler.Akşamların,sabahların (daha doğrusu öğlen vakti hariç her zamanın)kışlıkları giyme vaktinin geldiği memleketimde balığa gitmek zorlaştı..Yazın herkes pişerken püfür püfür esen yaylalarımız artık kırağı tutuyor.Genede; inatla; bu hafta olmassada haftaya (inşaallah)yazımızı ve resimlerimizi paylaşırız...
herkese sevgiler saygılar.Allah rast getire efendim... |
[QUOTE=MİLAMBER;107521]Günaydın Sivas ve Sivas'a gönül verenler.Akşamların,sabahların (daha doğrusu öğlen vakti hariç her zamanın)kışlıkları giyme vaktinin geldiği memleketimde balığa gitmek zorlaştı..Yazın herkes pişerken püfür püfür esen yaylalarımız artık kırağı tutuyor.Genede; inatla; bu hafta olmassada haftaya (inşaallah)yazımızı ve resimlerimizi paylaşırız...
herkese sevgiler saygılar.Allah rast getire efendim...[/QUOTE] Bilal kardeşim, öncelikle hayırlı akşamlar dilemek istiyorum. [email]mehterangurkan@hotmail.com[/email]. Konuyu araştırmam için bilgi almam gerekli. Kütahya dan kucak dolusu selamlar. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:04. |
|