![]() |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;344931]Tayfur dostum nerelerdesin kardeş özletme kendini sanada hayırlı günler ola..:D:D
Tüm oltacılara hayırlı işler hayırlı günler dilerim..:)[/QUOTE] [QUOTE=ÇARŞI;344935]Vay Tayfur gelmiş,hoşgeldin.[/QUOTE] Eyvallah abilerim hepinize hayırlı günler dilerim. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;344926]
Güzel günler yakında. Aha iki günüm kaldı. Bu iki günüde hallettim mi işlem tamam:)[/QUOTE] Evet borçlarını ödemeye başlarsın artık.:rolleyes: |
Cümleten iyi geceler.:)
|
[QUOTE=tayfur;344938]Eyvallah abilerim hepinize hayırlı günler dilerim.[/QUOTE]
Yıllar sonra OLTACILARDER Forumuna mesaj yazdıysan demek ki biz halı saha maçlarına başlıyoruz Tayfur:) Cidden ayarla bir takım. Bizde OLTACILARDER olarak bir takım çıkartırız bakarsın. Ama kemik sesi falan olmasın sakına:p |
[QUOTE=DOLFIN06;344956]Evet borçlarını ödemeye başlarsın artık.:rolleyes:[/QUOTE]
[QUOTE=DOLFIN06;344957]Cümleten iyi geceler.:)[/QUOTE] Sayın Bülent KAHRAMAN, Gaza getirmeye çalıştığınız arkadaşın işleri hafifledi ama bitmedi:) Hayırlı geceler;) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;344958]Yıllar sonra OLTACILARDER Forumuna mesaj yazdıysan demek ki biz halı saha maçlarına başlıyoruz Tayfur:)
Cidden ayarla bir takım. Bizde OLTACILARDER olarak bir takım çıkartırız bakarsın. Ama kemik sesi falan olmasın sakına:p[/QUOTE] Evet uzun bir süre yoktum ama kalbim sizlerle bereberdi :) Maç konusuna gelirsek yapılabilir siz ne zaman isterseniz :) |
selamınaleykum hayırlı günler
|
Cumleten selamunalykum.
|
2014'deyiz:)
Nice senelere:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345019]2014'deyiz:)
Nice senelere:D[/QUOTE] Sana da abicim :D Bu arada bugün ne çok kişi doğmuş öyle yav :D:D:D [img]http://www.oltaciyukle.com/uploads/2013/6218764e-2.jpg[/img] |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:35. |