![]() |
[QUOTE=ozan07;70688]teknede kalan "sana"kutusu kimin hala cevabı gelmedi:D[/QUOTE]
ozan abi o kutu alicansınındı ben kullanıyordum unutulmuş turgay abinin oglu alicansının:D:D |
[QUOTE=musa66;70690]ozan abi o kutu alicansınındı ben kullanıyordum unutulmuş turgay abinin oglu alicansının:D:D[/QUOTE]
ok malzeme problemi olan biri değilmiş neyse soralım bakalım ne işlem yapacaz bakalım |
[QUOTE=ozan07;70692]ok malzeme problemi olan biri değilmiş neyse soralım bakalım ne işlem yapacaz bakalım[/QUOTE]
Teferruatlı bilgiyi alıcansından alabilirsin. |
[QUOTE=KRAL BALIKÇI;70695]Teferruatlı bilgiyi alıcansından alabilirsin.[/QUOTE]
:D onun babası malzemeci abi:D:D:D onudamı düüşünelim:D:D |
Geçenlerde mütahhit olan bi arkadaşımın oğlu
boş dairelerin anahtarını bizde unutmuş :confused::) |
[QUOTE=ozan07;70699]:D
onun babası malzemeci abi:D:D:D onudamı düüşünelim:D:D[/QUOTE] aynı fikirdeyim seninle:D:D:D |
[QUOTE=gndyavuz;70706]Geçenlerde mütahhit olan bi arkadaşımın oğlu
boş dairelerin anahtarını bizde unutmuş :confused::)[/QUOTE] eşyalarını dizdinmi bari:p |
[QUOTE=KRAL BALIKÇI;70709]eşyalarını dizdinmi bari:p[/QUOTE]
:D:D:D:D:D:D:D valla ne bileyim şu an aklıma soktular valla düşünüyom yavaş yavaş :) |
[QUOTE=gndyavuz;70712]:D:D:D:D:D:D:D
valla ne bileyim şu an aklıma soktular valla düşünüyom yavaş yavaş :)[/QUOTE] abi biz kalan malzemeden işimize yarayanı kullanalım diye düşünüyoruz sende bi bak evlere işine yarayanı kullan:D:D |
Sohbetiniz bol olsun Antalya Takımının değerli üyeleri
Antalya'dan çıkışta klimamız 4 derecede çalışıyordu. Ankara'ya indiğimizde kalorifere geçtik otamatik olarak:) Allah o sıcakta sizlerin yardımcısı olsun başka ne diyeyim:D:D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:22. |