![]() |
[QUOTE=GECEKONDU06;70871]Ben hazırım dostum ama diğer arkadaşların elindeki resimleride bekleyip öyle açmakta fayda var diye düşünüyorum.
WEST, tr16hunter, m_master da güzel kareler vardı;)[/QUOTE] sabırsızlıkla bekliyorum abi. neler olmuş meraktayım:D:D |
[QUOTE=musa66;70821]tüm antalya takımına bize göstermiş oldugu misafirperverlik için şinasi abi ramazan abi kaptanımız yavuz abimiz aşçımız ozan kardeşim ve ismini sayamadıgım tüm antalya ekibi sagolun iyiki varsınız dostlar:D:D[/QUOTE]
musa kaptan bendim :mad: bi daha geldiğinde bunu n cezası olur:D:D |
şu resimleri koyun gitsin
valla hanım inanmıyor org vs |
[QUOTE=gunaykaptan07;70885]musa kaptan bendim :mad:
bi daha geldiğinde bunu n cezası olur:D:D[/QUOTE] ramazan abi iyi oku kaptan sensin ahçı yavuz abi yedek kaptan ozan kardeş bilimum destek şinasi abi dedim cezamı çekerim abii ayıpsın:D:D:D |
[QUOTE=musa66;70821]Tüm Antalya Takımına bize göstermiş olduğu misafirperverlik lerinden dolayı teşekkür ederim.
Şinasi abi, Kaptanımız Ramazan abi, Ahçımız Yavuz abi, Co Kaptanımız Ozan kardeşim ve İsmini sayamadığım Tüm Antalya ekibi sağolun var olun. İyiki varsınız dostlar;)[/QUOTE] [QUOTE=musa66;70891]ramazan abi iyi oku kaptan sensin ahçı yavuz abi yedek kaptan ozan kardeş bilimum destek şinasi abi dedim cezamı çekerim abii ayıpsın:D:D:D[/QUOTE] Tamam kardeş ben ayarladım, camların biri 5 diğeri 4 numara idare et hemen kızma:) |
[QUOTE=GECEKONDU06;70894]Tamam kardeş ben ayarladım, camların biri 5 diğeri 4 numara idare et hemen kızma:)[/QUOTE]
serkan sagol bende şimdi videoyu izliyordum kardeş süper valla candost:D:D:D |
[QUOTE=GECEKONDU06;70894]Tamam kardeş ben ayarladım, camların biri 5 diğeri 4 numara idare et hemen kızma:)[/QUOTE]
[QUOTE=musa66;70895]serkan sagol bende şimdi videoyu izliyordum kardeş süper valla candost:D:D:D[/QUOTE] Kaptanda suç yokki kardeş:) Anlamaması gayet normal ama sen anlamadın işte:D Benimkilerde aşağı kalır değil yani Biri 3,50 diğeri 3,25.. 4 defa okuyorum ancak anlıyorum:D:D |
Nerde kaldı bu resimler yav şiddetle bekliyıorum...
|
[QUOTE=KaraKurt;70906]Nerde kaldı bu resimler yav şiddetle bekliyıorum...[/QUOTE]
acele etmeyin traşta :D |
Günaydın arkadaşlar... Hayırlı işler, hayırlı günler...
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:06. |