![]() |
|
Cumleten slamunaleykum
|
selamunaleyküm doslar günaydın,
işleriniz hayırlı kazancınız bereketli olsun. |
Günaydın Arkadaşlar
|
cümleten günaydın oltacılar
|
Günaydın arkadaşlar,avlakta olanlara rastgelsin..
|
Hayırlı günler oltacılar.
|
selamınaleykum hayırlı akşamlar
|
[QUOTE=HALUK32CARPTR;342265]Merhaba Musa kardeşim,bu yıl bir kez bayramda memlekette gitme fırsatım oldu o nun da raporu var forumda,zaman olsa ne sazanlar görürdük hep beraber ama vakit yok..iyi akşamlar ,selamlar...rastgele..[/QUOTE]
Sagolasın haluk abi inşallah bekliyoruz görürüz konuyu okudum ondan başka varmı demiştim neyse teşekkürler,sanada rastgele iyiakşamlar. İyiakşamlar oltacılar ailesi nasılsınız..:) |
selamunaleyküm arkadaşlar günaydın hayırlı işler.
|
Tüm oltacı dostlara selam olsun,avda ve yarışmada olanlara rastgelsin..OOfff bende orda olsam izleyici bile olsam yeterdi.İş derdindeyizz...:eek:
|
Cumleten selamunaleykum
|
Aleykümselam reisim, Lüfer giriş yaptımı oralara..
|
Sitede bizlere kaldı oh ne güzel..:D:D:D
Hüseyin abi nasılsın görüşmeyeli iyisindir umarım.. Tüm oltacı doswtlara selamlar..:) |
şuan yarışmanın ilk balığı tutuldu 12.100
|
Burhan abi canlı yayın valla helal daha büyükleri gelsin inşallah haydi..
|
[QUOTE=Metin KÜMET;342333]Aleykümselam reisim, Lüfer giriş yaptımı oralara..[/QUOTE]
Merhaba Metin*cim. Umarim iyisindir. Lufer giris yapti ancak av acilali 13 gun oldu marmarada kilcik kalmadi. Ancak bogaz icinde gece zokali yemli takimlar is yapiyor, Ben evden gozlemliyorum Bakirkoy ve atakoy arasinda gece lambali oltacilar var Ancak gece yarisi kaciyorlar soruyorum birsey yok diyorlar. Rastgele Selamlar. |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;342341]Sitede bizlere kaldı oh ne güzel..:D:D:D
Hüseyin abi nasılsın görüşmeyeli iyisindir umarım.. Tüm oltacı doswtlara selamlar..:)[/QUOTE] Tesekkur ederim Musa*cim. iyiyim Sukurler olsun.Sen de iyisindir InsaAllah |
Metin abi lüfere kaçacak sanırım, hoşuna gitti tabii. Bu arada sen yarışmaya gitmemişsin? Kıbrısa gelirsen beklerim, reisim sen de tekneyle gel de balık tutalım ;)
|
[QUOTE=commander;342358]Metin abi lüfere kaçacak sanırım, hoşuna gitti tabii. Bu arada sen yarışmaya gitmemişsin? Kıbrısa gelirsen beklerim, reisim sen de tekneyle gel de balık tutalım ;)[/QUOTE]
EyvaAllah Bulent*cim. Nasilsin. Kibrisin neresindesin. |
merhaba arkadaşlar izmire misafir olarak olarak geldim ve yarın balık avına çıkmayı düşünüyorum nasip kısmet olursa yardımcı olabilecek olan arkadaşlar var mı acaba ??
0530 465 34 47 Not. fazla vaktim yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. Sizlerden haber bekliyorum telefonumu bıraktım çaldırsanız bile ben ararım .. Şimdiden teşekkürler |
[QUOTE=kulekreis;342362]EyvaAllah Bulent*cim. Nasilsin. Kibrisin neresindesin.[/QUOTE]
Bilgilendirme için teşekkürler reisim. Bülent Kurban da uzun bir tatil var. Reisimden gelecek haberlere göre 9 günlük tatil rotasını belirleyeceğim ilk gelen habere göre rota mecburen ;) Çanakkale ve Bozcaada olacak sanırım.. |
[QUOTE=commander;342358]Metin abi lüfere kaçacak sanırım, hoşuna gitti tabii. Bu arada sen yarışmaya gitmemişsin? Kıbrısa gelirsen beklerim, reisim sen de tekneyle gel de balık tutalım ;)[/QUOTE]
Bülentcim yarışmaya hiç olmassa hafta sonu Nuri'yle gidecektik, ama benim toplantı çıktı, onunda malum, nasip olmadı. Zaten bu böyle olmayacak, kararım kesin partner belli. Nuri'yle seneye yarışmacı olarak katılıyoruz.. Kıbrısı bu yaşa kadar görmedim, sen oralardayken iyi olur, yengenle bir hafta sonu surpriz yapabiliriz.. |
[QUOTE=kulekreis;342362]EyvaAllah Bulent*cim. Nasilsin. Kibrisin neresindesin.[/QUOTE]
Bufavento kalesinin altında Güngör köy denen mevkiide, Makariosun papazlık yaptığı manastır benim. Lefkoşadan geliniyor. Her yere 25 dk. ;) [QUOTE=Metin KÜMET;342373]Bülentcim yarışmaya hiç olmassa hafta sonu Nuri'yle gidecektik, ama benim toplantı çıktı, onunda malum, nasip olmadı. Zaten bu böyle olmayacak, kararım kesin partner belli. Nuri'yle seneye yarışmacı olarak katılıyoruz.. Kıbrısı bu yaşa kadar görmedim, sen oralardayken iyi olur, yengenle bir hafta sonu surpriz yapabiliriz..[/QUOTE] Bekleriz mutlaka odamız falan müsait. Gelmeden haber ver hazırlık yapayım. |
[QUOTE=commander;342374]Bufavento kalesinin altında Güngör köy denen mevkiide, Makariosun papazlık yaptığı manastır benim. Lefkoşadan geliniyor. Her yere 25 dk. ;)
Bekleriz mutlaka odamız falan müsait. Gelmeden haber ver hazırlık yapayım.[/QUOTE] Hanimla beraber mi tayin oldunuz yoksa yalnizmi. Bulundugun yer cok sakat beya Makariostan kalan birseyler bulasmasin, Aman gozum dikkat et kendine.:D:D:D |
selaminaleykum hayirli günler
|
Hayırlı sabahlar dostlar, akşam muhabbetin gözüne vurmuşsunuz, iyide ortalığı olduğu gibi bırakıp gitmişsiniz,:( semaveri falan topladım ortalıktan, metin abinin kahve cezvesi bile burda kalmış,:p
|
Selamun aleyküm. Hayırlı günler , hayırlı işler herkese.
|
[QUOTE=kulekreis;342386]Hanimla beraber mi tayin oldunuz yoksa yalnizmi.
Bulundugun yer cok sakat beya Makariostan kalan birseyler bulasmasin, Aman gozum dikkat et kendine.:D:D:D[/QUOTE] Hanım yıllık izinde şimdilik, daha birşey yok ortada. Bize birşey olmaz ;) |
Herkese hayirli geceler.
|
Selamun aleyküm. Hayırlı akşamlar herkese.
|
selamınaleykum hayırlı hafta sonları
|
Cümleten hayırlı geceler.
|
Günaydın arkadaşlar
|
Günaydın oltacılar,hayırlı günler diliyorum..
|
cümleten günaydın hayırlı işler oltacılar
|
Nasılsınız dostlarım özletmeyin kendinizi oltacılar iyiakşamlar olaa..:):D
|
musa başkan sanada iyi akşamlar
|
GECENİZ İYİ OLSUN BE YA..
|
İyi geceler arkadaşlar...
|
Musa nerelerdesin görüşemiyoruz..