![]() |
selamunaleyküm dostlar,
gününüz aydın işleriniz hayırlı olsun. |
[QUOTE=erto;320608]selamınaleykum hayırlı günler[/QUOTE]
[QUOTE=hakkinen;320609]Günaydın hayırlı günler hayırlı işler[/QUOTE] [QUOTE=mehteran;320610]Günaydın dostlar.[/QUOTE] [QUOTE=Bülent YILMAZ;320612]Herkese hayırlı sabahlar... Hayırlı işler...[/QUOTE] [QUOTE=Kamil Metin;320614]selamunaleyküm dostlar, gününüz aydın işleriniz hayırlı olsun.[/QUOTE] Günaydın dostlar, Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. |
İyi akşamlar bol muhabbetler.
|
İyi akşamlar arkadaşlar son dakika haberleri duymuşsunuzdur kütahya saat (18-20) den buyana sallanıyor toplan 19 artçı sarsıntı oldu en sonun cusu en şiddetlisiydi ve bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi yüksek okullar dahi l son sarsıntı ve okulların tatil edilmesi beni hem korkuttu hem şüpelendirdi evi terk ettim çocukları alıp üniversitenin kampüsüne yani işyerime geldim ve burada sabahlamayı düşünüyorum allah yardıncımız olsun
|
Size ve Kütahya halkına çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun abi.
|
[QUOTE=kartal0943;320639]İyi akşamlar arkadaşlar son dakika haberleri duymuşsunuzdur kütahya saat (18-20) den buyana sallanıyor toplan 19 artçı sarsıntı oldu en sonun cusu en şiddetlisiydi ve bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi yüksek okullar dahi l son sarsıntı ve okulların tatil edilmesi beni hem korkuttu hem şüpelendirdi evi terk ettim çocukları alıp üniversitenin kampüsüne yani işyerime geldim ve burada sabahlamayı düşünüyorum allah yardıncımız olsun[/QUOTE]
Semaverde çay varsa geleyim beri..:p:p [QUOTE=Hakkı HARMANCIK;320646]Size ve Kütahya halkına çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun abi.[/QUOTE] Teşekkür ederiz abim.... |
Cümleten selamunaleyküm. Kütahyalı kardeşlerime geçmiş olsun diyorum. Metanet ve sabırlar diliyorum.
Allah büyük felaketlerden cümlemizi korusun. |
Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı sabahlar ve cumanız mübarek olsun
sallana sallana sabah ettik enson sarsıntı( 00-46)da oldu ondansonrasını hatırlamıyorum sızmış kalmışım delik deşik bir uyku ile sabahı ettik allah herkesi böyle felaketlerden korusun |
Herkese hayırlı sabahlar...
Hayırlı işler... |
günaydın dostlar hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar.
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:05. |