![]() |
hayırlı günler antalyaa nasılsın fatih kardeşim:confused:
|
hamd olsun Allaha abi son günlerimiz işte Allah nasip eder 21 22 ağustos gibi Konya Hava savunma ve savaş stratejileri okuluna teslim olacagım...
|
[QUOTE=KaraKurt;88949]hamd olsun Allaha abi son günlerimiz işte Allah nasip eder 21 22 ağustos gibi Konya Hava savunma ve savaş stratejileri okuluna teslim olacagım...[/QUOTE]
iyice eglen vallahi ararsın fatih şimdiden hayırlı teskereler sana dostum antalyaya selamlar:D |
[QUOTE=KaraKurt;88949]hamd olsun Allaha abi son günlerimiz işte Allah nasip eder 21 22 ağustos gibi Konya Hava savunma ve savaş stratejileri okuluna teslim olacagım...[/QUOTE]
Hayırlı teskereler biladerim |
hayırlı teskereler fatih;) |
sağolun abilerim valla kara kara düşünüyorum 90 gün nasıl geçiricem orda diye acemi birliğpi 90 gün tam teşekküllü eğitim....
|
[QUOTE=KaraKurt;88953]sağolun abilerim valla kara kara düşünüyorum 90 gün nasıl geçiricem orda diye acemi birliğpi 90 gün tam teşekküllü eğitim....[/QUOTE]
fatih kardeşim bizler nasıl yaptık sayılı gün gelir geçer ama balıklara nasıl dayanacaksın dostumm:D |
[QUOTE=musa66;88958]fatih kardeşim bizler nasıl yaptık sayılı gün gelir geçer ama balıklara nasıl dayanacaksın dostumm:D[/QUOTE]
ona yanıyorum ya zaten abi 90 gün gelir geçerde 90 gün balıksız nasıl geçer...:( |
Merhaba antalya.
Hal Kavşağınızı asla unutmayacağım. Gecenin 01,00 da Kavşak aradım 1 saat.Saolsun hakikaten Görevlerine sadık,Yardımlaşmayı seven TRAFİK POLİSLERİNİZ var.ESKORTLUK yaparak bana Hal Kavşağına götürdüler beni. Onlarada ayrıca teşekkür ediyorum. Yoksa kaybolduydum Antalyanın içinde yol çalışması yüzünden:D:D:D |
[QUOTE=KaraKurt;88959]ona yanıyorum ya zaten abi 90 gün gelir geçerde 90 gün balıksız nasıl geçer...:([/QUOTE]
Hayırlısı fayih sabırlar:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:51. |