![]() |
[QUOTE=KRAL BALIKÇI;89161]Noktayı koymuşsunda
sonunda banada bu düştü:D[/QUOTE] Takıntı işte abi ya biliyorsun beni .... boşver . |
[QUOTE=ÇARŞI;89027]Merhaba antalya.
Hal Kavşağınızı asla unutmayacağım. Gecenin 01,00 da Kavşak aradım 1 saat.Saolsun hakikaten Görevlerine sadık,Yardımlaşmayı seven TRAFİK POLİSLERİNİZ var.ESKORTLUK yaparak bana Hal Kavşağına götürdüler beni. Onlarada ayrıca teşekkür ediyorum. Yoksa kaybolduydum Antalyanın içinde yol çalışması yüzünden:D:D:D[/QUOTE] merhametlidir bizim polsilerimiz :D hemde çok merhametli iyi bulmuşssun gece yarısı :D |
Herkese Günaydın, hayırlı günler oltacılar..:):D
|
[QUOTE=KaraKurt;89201]merhametlidir bizim polsilerimiz :D hemde çok merhametli iyi bulmuşssun gece yarısı :D[/QUOTE]
Kardeş değerlerini bilmeniz gerek o halde.Bilmiyorum o an bana yaklaşımları ve yardımları çok sıcak geldi.:rolleyes: |
[QUOTE=ÇARŞI;89357]Kardeş değerlerini bilmeniz gerek o halde.Bilmiyorum o an bana yaklaşımları ve yardımları çok sıcak geldi.:rolleyes:[/QUOTE]
sana kimin kanı ısınmazkii dostum:D:D:Dantalya nasılsınızz:D |
[QUOTE=musa66;89362][COLOR="Red"]sana kimin kanı ısınmazkii dostum[/COLOR]:D:D:Dantalya nasılsınızz:D[/QUOTE]
Teşekkür ederim abicim iyi düşüncen için... |
[QUOTE=ÇARŞI;89401]Teşekkür ederim abicim iyi düşüncen için...[/QUOTE]
gittigin yere ayak uyduran sıcak insansın ne demek dogruları söylüyom kardeşimm:D:D |
[QUOTE=musa66;89415]gittigin yere ayak uyduran sıcak insansın ne demek dogruları söylüyom kardeşimm:D:D[/QUOTE]
Çok saol musa abicim,benden eksin değil bu konuda fazlan var. |
hayırlı günler,hayırlı işler Antalya
|
Antalya' lı dostlar hepinize hayırlı günler, bol kazançlar. :)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:03. |