![]() |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;345944]Mesajını yeni gördüğüm için hiç yazmamışsın sayıyorum Bülent abi:D[/QUOTE]
Senden süper politikacı olur başkan:rolleyes: Süpersin;) |
Arada bir uyuyup dinlenmek de gerekli. Herkese hayırlı geceler olsun.
|
[QUOTE=DOLFIN06;345947]Senden süper politikacı olur başkan:rolleyes:
Süpersin;)[/QUOTE] [QUOTE=A.Engin Çelebi;345959]Arada bir uyuyup dinlenmek de gerekli. Herkese hayırlı geceler olsun.[/QUOTE] Engin, Bu arkadaş senin kafanı karıştırmış kardeş. Onunla beni aynı koltuğa oturtmuştun yanlışlıkla ama düzeltmişsin sağolasın, ellerine sağlık:D Haydi tatlı rüyalar canım... |
Günaydın dostlar, Fly aşkıyla yanıp tutuşan Dostlar
gece bağladığınız sinekleri görelim |
[QUOTE=Sefa AYKENAR;345970]Günaydın dostlar, Fly aşkıyla yanıp tutuşan Dostlar
gece bağladığınız sinekleri görelim[/QUOTE] Günaydın dostlar. Sefa merhaba. Kankin Musa' dan bu performansı inan hiç beklemiyordum. Beni çok şaşırttı:) |
Artık Musa abiyi tutabilene aşkolsun
|
İbo yok bu aralar sesi soluğuda çıkmıyor nerelerde olduğunu bilen varmı
|
[QUOTE=Sefa AYKENAR;345997]İbo yok bu aralar sesi soluğuda çıkmıyor nerelerde olduğunu bilen varmı[/QUOTE]
Herhangi bir sıkıntılı durum yoksa ben onun yerine olayım bir kaç ay ortalığa çıkmam:cool: |
Başkanım ibrahim ile görüştüm bu aralar yoğunmuş,niye ortalığa çıkmasın dönüşü muhteşem olacak:D:)
|
[QUOTE=Sefa AYKENAR;346001]Başkanım ibrahim ile görüştüm bu aralar yoğunmuş,niye ortalığa çıkmasın dönüşü muhteşem olacak:D:)[/QUOTE]
Sağlığı yerindeyse bu sıralar gözüme görünmesin. Yoksa benim yüzüme sağlığından olabilir:o |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:02. |