![]() |
[QUOTE=DOLFIN06;346025]Bana siteyi çökertti diye iftira atıyorsunuz.:rolleyes:
Ortalığı dağıtmışsınız.;)[/QUOTE] Selam değerli büyüğüm. Gel sen onlara uyma takıl kardeşine yaşa hayatını:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346027]Selam değerli büyüğüm.
Gel sen onlara uyma takıl kardeşine yaşa hayatını:)[/QUOTE] Hayatımı yaşayım.:confused: Yoksa hayatım mı kaysın.:confused: Kararsız kaldım.:rolleyes: |
[QUOTE=DOLFIN06;346028]Hayatımı yaşayım.:confused:
Yoksa hayatım mı kaysın.:confused: Kararsız kaldım.:rolleyes:[/QUOTE] Ha ha ha ... karar anı... dın ........... dın............ |
[QUOTE=DOLFIN06;346028]Hayatımı yaşayım.:confused:
Yoksa hayatım mı kaysın.:confused: Kararsız kaldım.:rolleyes:[/QUOTE] [QUOTE=keşfetmekiçinbak;346029]Ha ha ha ... karar anı... dın ........... dın............[/QUOTE] Ne iştir anlamadım. Bu akşam kime sarılsam bana atar yapıyor:D |
Hadi size doyum olmaz. Ben yatayım bari. Ortaya bombayı bırakır kaçarım :D
Nasıl güldüm ama anlatamam. Bu arada hakikaten Serkan abi o şemsiyeye uzaktan ne yapıyordun anlayamadım :D |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;346031]Hadi size doyum olmaz. Ben yatayım bari. Ortaya bombayı bırakır kaçarım :D
Nasıl güldüm ama anlatamam. Bu arada hakikaten Serkan abi o şemsiyeye uzaktan ne yapıyordun anlayamadım :D[/QUOTE] Ne yapayim. Kırkbir yılda bir plaj şemsiyem oldu onuda memleketin denizindeki kuma saplayıp gölgelik olarak kullanamadım. Buz gibi suyuna gömmek nasipmiş:o |
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346029]Ha ha ha ... karar anı... dın ........... dın............[/QUOTE]
Ben B şıkkını tercih ediyorum.:D [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346030]Ne iştir anlamadım. Bu akşam kime sarılsam bana atar yapıyor:D[/QUOTE] Sana takıldım takılalı hayatım kaydı birader.:eek: Olta götürüp,atamayanlardan oldum.:rolleyes: |
[QUOTE=DOLFIN06;346033]
Sana takıldım takılalı hayatım kaydı birader.:eek: Olta götürüp,atamayanlardan oldum.:rolleyes:[/QUOTE] Sürdürülebilirlik için her şeye varım demedinmiydi sen:D |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;346031]Hadi size doyum olmaz. Ben yatayım bari. Ortaya bombayı bırakır kaçarım :D
Nasıl güldüm ama anlatamam. Bu arada hakikaten Serkan abi o şemsiyeye uzaktan ne yapıyordun anlayamadım :D[/QUOTE] Hemen yatma birader.Birazdan siteyi göçürteceğim.:D:D:D |
[QUOTE=DOLFIN06;346035]Hemen yatma birader.Birazdan siteyi göçürteceğim.:D:D:D[/QUOTE]
Nöbetçi birileri bulunur illa ki abim ;) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:05. |