![]() |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346183]Reisim merhaba...[/QUOTE]
EyvaAllah dostum. Umarim iyisindir. |
Ben yatiyorum herkese iyi uykular.
Erken kalkan yol alir :D :D |
[QUOTE=kulekreis;346188]EyvaAllah dostum. Umarim iyisindir.[/QUOTE]
Sende iyisindir inşallah? Nerelerdesin? Yaramazlık yoktur inşallah reisim? |
[QUOTE=enesçifci;346190]Ben yatiyorum herkese iyi uykular.
Erken kalkan yol alir :D :D[/QUOTE] Yarın karneyi görmek istiyorum. Karneyi getirmeyi unutma sakına Enes. |
Arkadaşlarım hayırlı geceler bu arkadaşlar nereye bakıyor..:):D:D
[url]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1521470_436336546494015_609224216_n.jpg[/url] |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346191]
Sende iyisindir inşallah? Nerelerdesin? Yaramazlık yoktur inşallah reisim?[/QUOTE] Sagol Serkanim. Benim tarafta bir yaramazlik yok . Annemin hala problemleri var, hep basinda kalamiyorum ama gene de gidip gelmeden olmuyor. Sagolsun kizkardesim En buyuk yuku cekiyor. |
Hüseyin abi nasılsın iyisindir iyi geceler olaa abi..Geçmiş olsun önemli bişey yok degilmi hüseyin abii..:)
|
[QUOTE=Musa ERCİYAS;346200]Hüseyin abi nasılsın iyisindir iyi geceler olaa abi..Geçmiş olsun önemli bişey yok degilmi hüseyin abii..:)[/QUOTE]
Tesekkur ederim Musa*cim. Benim gurup sukurler olsun iyidir. Annemde yapilan tum kontrollerde hicbir hastalik yok hicbir agrisi ve sizisi yok yasi 91 besinci katta oturuyor, ve merdivenleri tek basina cikiyor. ancak yasin getirdigi ritim bozuklugu var, duzeltmeye ugrasiyoruz. insaAllah duzelir. Ilgilendigin icin sagolasin dostum. |
[QUOTE=kulekreis;346198]Sagol Serkanim. Benim tarafta bir yaramazlik yok . Annemin hala problemleri var, hep basinda kalamiyorum ama gene de gidip gelmeden olmuyor. Sagolsun kizkardesim En buyuk yuku cekiyor.[/QUOTE]
Ağbi, iyi geceler. Geçmiş olsun, Allah şifalar versin. |
[QUOTE=kulekreis;346202]Tesekkur ederim Musa*cim. Benim gurup sukurler olsun iyidir. Annemde yapilan tum kontrollerde hicbir hastalik yok hicbir agrisi ve sizisi yok yasi 91 besinci katta oturuyor, ve merdivenleri tek basina cikiyor. ancak yasin getirdigi ritim bozuklugu var, duzeltmeye ugrasiyoruz. insaAllah duzelir. Ilgilendigin icin sagolasin dostum.[/QUOTE]
Reisim ALLAH yardımcımız olsun. Sağlık ve esenlik dileklerimle. Allah razı olsun hepimizden. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:14. |