![]() |
Bugun baskanin sesi cikmiyo abii cokmu gittik yoksa gecen gece üstüne :)
|
selamınaleykum hayırlı geceler
|
[QUOTE=oksilatoxl;346297]Bugun baskanin sesi cikmiyo abii cokmu gittik yoksa gecen gece üstüne :)[/QUOTE]
Yok yok kardeş. Ben sizin her adımınızı takip ediyor ama muhabbetinizi bölmek istemediğimden dolayı yazmıyorum:) Ayrıca bazı yerlere göndermemiz gereken yazılar var, onlarla uğraşıyorum;) [QUOTE=erto;346298]selamınaleykum hayırlı geceler[/QUOTE] Aleykümselam abi. İyisin inşallah? Bu sıralar pek ortalıklarda yoksun. |
[QUOTE=DOLFIN06;346296]Aynen biraderim doğru söylüyorsun:):)[/QUOTE]
[QUOTE=oksilatoxl;346297]Bugun baskanin sesi cikmiyo abii cokmu gittik yoksa gecen gece üstüne :)[/QUOTE] Vatandaş başkanın tüylerini yoldum diye yazıp duruyor bir çok yerde. Bak o na bile sesim çıkmıyor... Gıkkk dedim mi zaman su gibi akıp gidiyor ve bir bakmışsın ki hoca sabah namazına çağırıyor tüm cemaati:) |
Cümleten iyi geceler.Ben yatar, yarın erken kalkacağım. Yeterince çay içtim;):rolleyes:
|
[QUOTE=DOLFIN06;346301]Cümleten iyi geceler.Ben yatar, yarın erken kalkacağım. Yeterince çay içtim;):rolleyes:[/QUOTE]
Tatlı rüyalar:):D |
Yağmurlu ve her zamanki gibi kasvetli bir ankara sabahindan herkese gunaydin.rastgele
|
cümleten hayırlı akşamlar oltacı dostlar..
|
Cümleten iyi geceler:)
|
Hani kimse yok bu aksam
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:50. |