![]() |
İyi pazarlar oltacı dostlar, herkese rastgele...:)
|
günaydın arkadaşlar hayırlı işler
|
günaydın hayırlı işler bol kazançlar.
rastgele... |
Günaydın Antalyalı dostlar herkes için güzel, kazancı bol, bereketli bir hafta olsun. Hayırlı haftalar...:):)
|
selamun aleyküm arkadaşlar antalya merkezde oturuyorum bir sorum olacak antalyada ırmak dere akarsu gibi yerlerde balık varmı varsa türleri ne mevki olarak yerleri nerde cevaplarsanız mınnettar olurum şimdiden teşekkürler
|
tüm akarsularda balık var ama tutan yok varsada biz bilmiyoruz
|
gunaykaplan07 teşekkürler ama bu kadarı beni kesmedi lütfen bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar
|
[QUOTE=hüdaverdi;116889]selamun aleyküm arkadaşlar antalya merkezde oturuyorum bir sorum olacak antalyada ırmak dere akarsu gibi yerlerde balık varmı varsa türleri ne mevki olarak yerleri nerde cevaplarsanız mınnettar olurum şimdiden teşekkürler[/QUOTE]
A.s aramıza hoşgeldiniz , Sarısu mevkii var orada sazan , kefal,levrek,kadife gibi türlerin avlanıldığını duydum . Karacaören barajında da sazan ve alabalık olduğunu biliyorum bazı akarsular da da kundu gibi mesela levrek , kefal ve sazan olduğunu duymuştum . Ame ben Antalyada hiç tatlı su ya av için gitmedim deniz varken ilgimi çekmedi desem tatlı suda avlanan arkadaşlar alınmazlar inşallah |
Günaydın Şinasiiii, günaydın Antalyaaaaa.
|
Günaydın Antalya, hayırlıişler:)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:43. |