![]() |
Cumleten selamunaleykum.
|
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346505]reis birazdan gelir ayarı çeker ...[/QUOTE]
[QUOTE=kulekreis;346509]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE] İyi adam lafının üzerine gelirmiş:) Reisim sizin pilot tanıdığınız varmıydı? Gayet ciddi bir konu... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346489]Kuzulardan biri kaçtı sanırım abi:)[/QUOTE]
Kuzu ve koyun para etmiyor. Artik millet keçi besliyor. Ozellikle sutu etinden pahaliya geliyor. Kacan bana gore kecidir.:D:D:D:D Opuyorum dostum. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346510]İyi adam lafının üzerine gelirmiş:)
Reisim sizin pilot tanıdığınız varmıydı? Gayet ciddi bir konu...[/QUOTE] Bendenizden baslayabilirsin . Hayirdir. |
[QUOTE=kulekreis;346512]Bendenizden baslayabilirsin . Hayirdir.[/QUOTE]
Emekli demedik reisim. Görevli pilot tanıdıktan bahsediyorum:) |
Sevgili Tuncay merhaba, hayirli geceler.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346513]Emekli demedik reisim.
Görevli pilot tanıdıktan bahsediyorum:)[/QUOTE] Bayan veya erkek, kac yasinda birsey olacak, boyu ve kilosu, esmer veya kumral, detay ver kardesim. |
[QUOTE=kulekreis;346515]Bayan veya erkek, kac yasinda birsey olacak, boyu ve kilosu, esmer veya kumral, detay ver kardesim.[/QUOTE]
Teşekkürler reisim gerekli cevabı aldım ben;) Evet toplantıda pilot lazım diyen değerli abiler. Siz nereye uçacağımızı söyleyin ben yarın reisimle ayrıntıları telefondan dinlenmeye takılmadan konuşurum:D Ellerinden öptüm abim. Kusura bakma, biraz üstü kapalı bir yazışma oldu ama anlatırım ben sana tefarruatını;) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346516]Teşekkürler reisim gerekli cevabı aldım ben;)
Evet toplantıda pilot lazım diyen değerli abiler. Siz nereye uçacağımızı söyleyin ben yarın reisimle ayrıntıları telefondan dinlenmeye takılmadan konuşurum:D Ellerinden öptüm abim. Kusura bakma, biraz üstü kapalı bir yazışma oldu ama anlatırım ben sana tefarruatını;)[/QUOTE] Olur Serkanim Gorusuruz. |
[QUOTE=kulekreis;346517]Olur Serkanim Gorusuruz.[/QUOTE]
Tamam reisim. Ama baktımda yurt dışındasınız sanırım? Yoksa benim bilgisayarın ayarlarımı bozuk:) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:04. |