![]() |
[QUOTE=mehteran;120365]Abi valla kaplunbağa gibisin yaaaaaa:p Çok şükür Aslanlar gibiyiz abim.[/QUOTE]
Evet mehteran haklısın 3 günde anca görüyorum :) gerçi her gün siteye girmeye çalışıyorum ama konu aktif olmayınca aklıma gelmiyor senin için her gün bakacağım yani kaplunbağalığı bırakacam söz sana :D |
[QUOTE=m_master;121437]Evet mehteran haklısın 3 günde anca görüyorum :) gerçi her gün siteye girmeye çalışıyorum ama konu aktif olmayınca aklıma gelmiyor senin için her gün bakacağım yani kaplunbağalığı bırakacam söz sana :D[/QUOTE]
Teşekkürler abicim. Günün hayırlı kazançların bereketli olur inşallah. Güneyin bütün isnalarına kucak dolusu selam ve sevgiler. |
[QUOTE=mehteran;121468]Teşekkürler abicim. Günün hayırlı kazançların bereketli olur inşallah. Güneyin bütün isnalarına kucak dolusu selam ve sevgiler.[/QUOTE]
hayırlı dileklerin için teşekkür ederiz Mehteran kardeş sana da aynısından isteriz . Herkese Antalyadan selamlar |
Günaydın Şinasi abim. Şimdiden bayramınızı kutlarım.
|
[QUOTE=mehteran;134376]Günaydın Şinasi abim. Şimdiden bayramınızı kutlarım.[/QUOTE]
Teşekkür ederiz Mehteran ben de sitenin Bayramını kutlarım :) |
Antalyadan herkese günaydın , hayırlı pazarlar ;)
|
Kurban bayramınız kutlu olson
nice bayramlara:) |
[QUOTE=star;135186]Kurban bayramınız kutlu olson
nice bayramlara:)[/QUOTE] Teşekkür ederiz sizlerin de Bayramınız kutlu olsun :) |
Günaydın, iyi bayramlar...
|
Günaydın, hayırlı sabahlar...
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:04. |