Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Oluşturulan Gruplar (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=74)
-   -   Antalya ve Çevresi Organizasyon Tartışma Platformu-1 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=1883)

m_master 22.12.08 21:06

[QUOTE=mehteran;139704]Artık sabah oldu. Günaydın, güzel bir haftaya başlamanız dileyiile hepinize hayırlı işler.[/QUOTE]

Sağolasın Mehteran sanada hayırlı işler , siteye de hayırlı akşamlar dilerim :)

Musa ERCİYAS 22.12.08 22:30

İyiakşamlar şinasi abii bizleri unuttun abii nassın:):D:D

m_master 22.12.08 22:32

[QUOTE=musa66;139910]İyiakşamlar şinasi abii bizleri unuttun abii nassın:):D:D[/QUOTE]

ben unutmadım Musa sen de bizi unutma sakın :)

mehteran 23.12.08 05:21

[QUOTE=m_master;139911]ben unutmadım Musa sen de bizi unutma sakın :)[/QUOTE]

Sen unutulacak adammısın yahuuu.

m_master 24.12.08 00:16

[QUOTE=mehteran;139933]Sen unutulacak adammısın yahuuu.[/QUOTE]

Eyvallah Mehteran latife bizimkisi , ama serkan bizleri unuttu gerçekler acıdır :)

gunaykaptan07 25.12.08 14:38

hayırlı işler kolay gelsin

jollyjokers 26.12.08 14:52

öncelikle s.a. foruma yeni üye oldum, bu kadar geniş bi forum ve türkiyenin her bölgeginden avcılar görmek paylaşımlar okumak çok zevkli. Antalya yakın sahilde manavgat nehrinin suya karıştığı noktada geçtiğimiz 2 hafta av fırsatımız oldu. Ispartadan oraya Ispartalı arkadaşlarla organizasyon yaptık. 250km uzak olması bu fırsatı çok sık yakalayamadığımızın belirgin bir özelliği..

ilk hafta yanımızdaki avcılardan biri yaklaşık 20kg ağırlığında ve 1.5 metre civarında cinsini hala bulamadığımız bir köpek balığı cinsi yakaladı. Ancak suya mevki olarak yaklaşık 1,5 - 2metre uzak oluşumuzdan doılayı balık kuyruk ve ağız kancalarını yine kuyruk ve kafa darbeleriyle koparıp mavi derinliklere karıştı.

ikinci gidişimiz geçen haftaydı,bu defa suyun diğer yakasından avlandık,
Ve muazzam şekilde Levrek avlağı olduğunu öğrendik. ayrıca o mevkilerin levrek dışında çupra-akya- ve kefal bereketi bol olan bir yer olduğunu orada yıllarca balıkçılık yapan dayılarımızdan öğrenmiş olduk.

orada Avlanan antalya team üyeleri varmı aramızda??
HAYIRLI CUMALAR :)

Turan UZUN 26.12.08 15:00

[QUOTE=jollyjokers;142188]öncelikle s.a. foruma yeni üye oldum, bu kadar geniş bi forum ve türkiyenin her bölgeginden avcılar görmek paylaşımlar okumak çok zevkli. Antalya yakın sahilde manavgat nehrinin suya karıştığı noktada geçtiğimiz 2 hafta av fırsatımız oldu. Ispartadan oraya Ispartalı arkadaşlarla organizasyon yaptık. 250km uzak olması bu fırsatı çok sık yakalayamadığımızın belirgin bir özelliği..

ilk hafta yanımızdaki avcılardan biri yaklaşık 20kg ağırlığında ve 1.5 metre civarında cinsini hala bulamadığımız bir köpek balığı cinsi yakaladı. Ancak suya mevki olarak yaklaşık 1,5 - 2metre uzak oluşumuzdan doılayı balık kuyruk ve ağız kancalarını yine kuyruk ve kafa darbeleriyle koparıp mavi derinliklere karıştı.

Ve muazzam şekilde Levrek avlağı olduğunu öğrendik. ayrıca o mevkilerin levrek dışında çupra-akya- ve kefal bereketi bol olan bir yer olduğunu orada yıllarca balıkçılık yapan dayılarımızdan öğrenmiş olduk.

HAYIRLI CUMALAR :)[/QUOTE]

Mustafa ailemize hoşgeldin.Antalyada (Günaykaptan07) Ramazan abimi ve diğer arkadaşlarımız var.Onlar eminimki biliyorlardır.Allahtan birşeyler olmazise yaza Antalyayada organizasyon yapmayı düşünüyoruz.Mutlaka görüşürüz,Şimdiden keyifli paylaşımlar dileğiyle.Tekrar hoşgeldin

jollyjokers 26.12.08 15:48

turan abi bu aralar havalar soğuduğu için deniz avrına çıkamıyoruz buradan. oldukça masraflı ve yorucu oluyor. geçen hafta sağanak yağış nedeniyle neredeyse arabadan çıkamayacaktık, sağolsun balıkçılar kulubelerinde konaklamamıza imkan sağladılar.

dediğiniz gibi yaza sağlam organizasyon olursa seve seve, koşa koşa takımlarımı toplar basarım gaza:)
saygılar.

bu arada antalya kaleiçi limandan mayıs ve sonrasında çok iyi zargana avlama imkanı bulacağımız söylenmişti. böyle bi olanak bulurmuyuz, bunu bilen antalya avcılarımızın desteğini bekliyorum, teşekkürlerr

m_master 26.12.08 23:06

[QUOTE=jollyjokers;142188]öncelikle s.a. foruma yeni üye oldum, bu kadar geniş bi forum ve türkiyenin her bölgeginden avcılar görmek paylaşımlar okumak çok zevkli. Antalya yakın sahilde manavgat nehrinin suya karıştığı noktada geçtiğimiz 2 hafta av fırsatımız oldu. Ispartadan oraya Ispartalı arkadaşlarla organizasyon yaptık. 250km uzak olması bu fırsatı çok sık yakalayamadığımızın belirgin bir özelliği..

HAYIRLI CUMALAR :)[/QUOTE]

Öncelikle aramıza hoş geldiniz ben manavgat tarafına ava giderim ama daha ilerilere karaburun , gazipaşa gibi dediğiniz yere hiç gitmedim , tabiki tatlı suyun karıştığı yerler lewrek ve kefal açısından zengindir :)

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:06.