![]() |
Günaydın Gökçen efendi... Ammaaaaaaaaa sabahları ceee deyip kayboluyorsun...:mad: bidaha seni bulabilene aşkolsun...
|
[QUOTE=mehteran;316591]Günaydın Gökçen efendi... Ammaaaaaaaaa sabahları ceee deyip kayboluyorsun...:mad: bidaha seni bulabilene aşkolsun...[/QUOTE]
Kardeş bir haftadır nette sorun var dı dedimya ben hepburalardayım bizi alakadar eden konu oldumu yazıyoruz geceleri giremiyorum nete bir öğrenci bir öğretmen evde bana sıra gelmiyor seneye net bana kalacak ozaman görürsün iştimayı sen yatamassın artık:D:D |
[QUOTE=kartal0943;316592]Kardeş bir haftadır nette sorun var dı dedimya ben hepburalardayım bizi alakadar eden konu oldumu yazıyoruz geceleri giremiyorum nete bir öğrenci bir öğretmen evde bana sıra gelmiyor seneye net bana kalacak ozaman görürsün iştimayı sen yatamassın artık:D:D[/QUOTE]
Senin başında 24 saat nöbet tutarım ben merak etme kardeşim benim..:p |
Çıkmak zorundayım, servis saatim geldi... Kalanlara iyi nöbetler.;)
Hayırlı işler diliyorum herkese. |
selamun aleyküm arkadaşlar,
herkese günaydın hayırlı işler. |
[QUOTE=mehteran;316597]Çıkmak zorundayım, servis saatim geldi... Kalanlara iyi nöbetler.;)
Hayırlı işler diliyorum herkese.[/QUOTE] [QUOTE=Kamil Metin;316598]selamun aleyküm arkadaşlar, herkese günaydın hayırlı işler.[/QUOTE] selamınaleykum hayırlı işler |
herkese selamlar dostlar
|
Sanada can kardeşim iyiakşamlar,bir görnüp kaçıyorsun..:):)
|
Cümleten hayırlı akşamlar.
Sohbetiniz ve neşeniz daim olsun. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;316621]Cümleten hayırlı akşamlar.
Sohbetiniz ve neşeniz daim olsun.[/QUOTE] Hayırlı akşamlar abi. Senin de. Nasıl gidiyor? |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:04. |