![]() |
[QUOTE=gunaykaptan07;41082]west kardeş sen organizasyona yazıl sana trofe garanti[/QUOTE]
[QUOTE=KRAL BALIKÇI;41087]Adama aşıyı vermeyin huzursuz olur:D[/QUOTE] [QUOTE=gndyavuz;41089]Kardeş bir misafirimiz var izini bitmeden gidelim dedi onun için ayarlıyoruz zaten[/QUOTE] Ben adrasan hastasıyım turgay abi 2 sefer gittim ama balık için hiç gitmedim orayı duyupta kuzu muhabbetini bilmeyen yoktur aklıma geldikçe deli oluyom valla |
ooo bide 20 kg lik kuzu tutsan
aynen bakırköy desene |
[QUOTE=gunaykaptan07;41097]senin telden arayalım yarın gündüz belki açar[/QUOTE]
Tamam :D:D:D:D:D:D |
aslında bu kuzunun büyüğü mesela 5 kg den fazlası ancak fırında gider en lezzetlisi 1-1,5 kg olandır
|
ya west geçen yaz ankaralı bikaç aile bindi benim tekneye sen değildin yani
|
[QUOTE=gndyavuz;41093]Ankara - Antalya 540 km otubüsle 8 saat gece çıksa sabah erkenden burda istese gelebilir.[/QUOTE]
Yavuz abicim o organizasyona bizimkilerle gelemesemde uçakla yinede geleceğim ama geleceğim hele biraz zaman yaklaşsında ona göre yazdırayım ismimi. |
[QUOTE=gunaykaptan07;41109]ya west geçen yaz ankaralı bikaç aile bindi benim tekneye sen değildin yani[/QUOTE]
1996 dan bahsetmiştim geçen sene olsaydı kuzu kuzu diye başının etini yerdim beni zaten unutamazdın abi :D:D:D |
[QUOTE=gunaykaptan07;41104]aslında bu kuzunun büyüğü mesela 5 kg den fazlası ancak fırında gider en lezzetlisi 1-1,5 kg olandır[/QUOTE]
Valla iyi ayar veriyon,:p Herkesin hevesinde kalcak şimdi :D:D:D:D:D:D |
hepside balık tuttu belediye iskelesinde durdum yeşil tenteli tekne 15 kg lik orkinos vardı arkada hep
|
[QUOTE=gndyavuz;41113]Valla iyi ayar veriyon,:p
Herkesin hevesinde kalcak şimdi :D:D:D:D:D:D[/QUOTE] Hevesimizde neden kalsın abicim. Bi büylük yaparsın erkek adam canları ister diye düşünürsünüz ve buzlu bir kutu içerisinde hava aldırmadan ANKARA ya kargo edersiniz aynı gün pişirir yeriz afiyetle :D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:23. |