![]() |
Hatta en son yediği Turna o avatarında sırtladığı Turnaydı.
Milattan önce bilmem kaç yılında:D:D:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;322465]Şenol yengemden izin alıpta siteye girebiliyor reisim, çaktırma:p
Bu akşamda seni çocuklarla beraber Av Doğa Şenliğine götüreceğim ama siteye girip kayıt yaptırmamız lazım diye izin alarak girebildi siteye:) Benimki bir varsayım.....:cool:[/QUOTE] Başkan unutma benim çocuklara dadılk yapacaksın yoksa gelmem:D Bak kızdırma hemen Sulubüğe dogru rotayı cizerim:D |
[QUOTE=ŞENOL COŞGUN;322468]Başkan unutma benim çocuklara dadılk yapacaksın yoksa gelmem:D
Bak kızdırma hemen Sulubüğe dogru rotayı cizerim:D[/QUOTE] Kaşlarımdan korkmazlarsa onlara kumdan şato bile yaparım kardeş sen hiç merak etme;):D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;322467]Hatta en son yediği Turna o avatarında sırtladığı Turnaydı.
Milattan önce bilmem kaç yılında:D:D:D[/QUOTE] Ben ne yapayım kurduk dernegimizi Turnalar bunlar dernekci deyip gelmiyor oltaya. Bende kabahat varmı başkan sen benden farklısın sankı :D:D:D |
İlyas abide öyle diyor.
Ne zaman dernek kuruldu o zaman benim balık hayatım bitti diyor:p |
Doğru demiş katılıyorum.
|
[QUOTE=ŞENOL COŞGUN;322473]Doğru demiş katılıyorum.[/QUOTE]
İlyas abim gerçekten harika ya. Geçen sene Av Doğa Şenliğinde hem görevini yaptı hemde görevi bittikten sonra gidip kenardan balığını yakalayıp hakkı olan dereceye girdi. Gerçekten geçen sene ona çok sevindim. |
[QUOTE=ŞENOL COŞGUN;322466]şükür abi iyiyim artık sıksık görüşürüz reis abi[/QUOTE]
Tamam Şenolcum. Görüşelim. |
inşallah bu sene de derece ye gireriz
|
[QUOTE=kulekreis;322475]Tamam Şenolcum. Görüşelim.[/QUOTE]
istanbula geldigimde rahatız ederim |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:43. |