![]() |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;347003]Sağolasın Candost bildiğin gibi.
Aleykumselam Engin. Cümleten hayırlı geceler dostlar.[/QUOTE] [QUOTE=kulekreis;347005]Cumleten selamunaleykum[/QUOTE] selamınaleykum hayırlı geceler |
Günaydın hayırlı işler herkese. :)
|
[QUOTE=kulekreis;347005]Cumleten selamunaleykum[/QUOTE]
[QUOTE=erto;347006]selamınaleykum hayırlı geceler[/QUOTE] [QUOTE=Hakkı HARMANCIK;347007]Günaydın hayırlı işler herkese. :)[/QUOTE] Cümleten hayırlı günler. |
Günaydın dostlar....Hayırlı işler diliyorum...
|
[QUOTE=mehteran;347009]Günaydın dostlar....Hayırlı işler diliyorum...[/QUOTE]
Gürkan abi sanada hayırlı işler olsun bende helvayı kaynattırıyodum gürkan abi için yani senin için nerelerdesin abi bi gittin sır oldun yahu..:):D:D Tüm dostlara hayırlıgünler olsun..:) |
selamınaleykum hayırlı geceler
|
Herkese hayirli geceler.
|
[QUOTE=mehteran;347009]Günaydın dostlar....Hayırlı işler diliyorum...[/QUOTE]
[QUOTE=Musa ERCİYAS;347014]Gürkan abi sanada hayırlı işler olsun bende helvayı kaynattırıyodum gürkan abi için yani senin için nerelerdesin abi bi gittin sır oldun yahu..:):D:D Tüm dostlara hayırlıgünler olsun..:)[/QUOTE] [QUOTE=erto;347037]selamınaleykum hayırlı geceler[/QUOTE] [QUOTE=kulekreis;347039]Herkese hayirli geceler.[/QUOTE] Hayırlı geceler dostlar. Sayın Mehteran, Işiniz sıkı olabilir ama bence mazaret değildir. Özletmeyiniz.;) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;347040]Hayırlı geceler dostlar.
Sayın Mehteran, Işiniz sıkı olabilir ama bence mazaret değildir. Özletmeyiniz.;)[/QUOTE] Serkanim,iyisindir umarim. Ben iyiyim sukurler olsun. |
[QUOTE=kulekreis;347042]Serkanim,iyisindir umarim. Ben iyiyim sukurler olsun.[/QUOTE]
Allah iyilik, sağlık versin. Değerli büyüklerimizin sağlığına duacıyız şükürler olsun Reisim. Ellerinizden öpüyorum... |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:09. |