![]() |
[QUOTE=gunaykaptan07;41115]hepside balık tuttu belediye iskelesinde durdum yeşil tenteli tekne 15 kg lik orkinos vardı arkada hep[/QUOTE]
Ahhh Ahhhh diyelim o zaman |
[QUOTE=WEST;41110]Yavuz abicim o organizasyona bizimkilerle gelemesemde uçakla yinede geleceğim ama geleceğim
hele biraz zaman yaklaşsında ona göre yazdırayım ismimi.[/QUOTE] Tamam kardeş sen nası uygun görürsen zaten şimdilik yalnızca ayarlama yapıyoruz ama, gelecek katılımcı sayısı çok önemli, tekne ayarlanması ile ilgili :( gelecek arkadaşların tümü balığa çıkmak isteyecektir mutlaka ;) :D:D:D |
[QUOTE=WEST;41116]Hevesimizde neden kalsın abicim.
Bi büylük yaparsın erkek adam canları ister diye düşünürsünüz ve buzlu bir kutu içerisinde hava aldırmadan ANKARA ya kargo edersiniz aynı gün pişirir yeriz afiyetle :D:D[/QUOTE] Kargoya kaldıktan sonra o iş olmaz git sakarya cad. balkçılardan al daha iyi |
[QUOTE=gndyavuz;41119]Tamam kardeş sen nası uygun görürsen
zaten şimdilik yalnızca ayarlama yapıyoruz ama, gelecek katılımcı sayısı çok önemli, tekne ayarlanması ile ilgili :( gelecek arkadaşların tümü balığa çıkmak isteyecektir mutlaka ;) :D:D:D[/QUOTE] Abi sizin salı günü çıkacağınız olan tekne organizasyonundan bahsediyoruz :D Bizim aklımızın kalmaması için kargoya vereceğiniz 1.5 kiloluk 2 kiloluk kuzulardan yani :D:D:D |
kargo alırsa mesele yok
otobüse verelim en iyisi |
ben çıkıyorum arkadaşlar
size hoşsohbetler |
[QUOTE=gunaykaptan07;41130]ben çıkıyorum arkadaşlar
size hoşsohbetler[/QUOTE] Tamam kardeş ben nöbete devam edyim ozaman |
[QUOTE=gunaykaptan07;41130]ben çıkıyorum arkadaşlar
size hoşsohbetler[/QUOTE] İyi akşamlar abi görüşürüz. |
Hayırlı akşamlar gönül dostları nasılsınız.
|
Selamlar millet nasılsınız bakalım
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:27. |