![]() |
[QUOTE=Yücel Canvar;316657]Herkese hayırlı geceler...
Hasan amca, necat abi keyifleriniz iyidir inşallah.[/QUOTE] Sevgili Yücel Şükürler olsun bomba gibiyim. Yeter ki birisi pimi çekmesin. :D Sen nasılsın. |
Anam! 20'nin üzerinde kayıtlı kullanıcı... Gözlerim yaşardı hem de bu saatte. Bir o konuya bir bu konuya koştur dur. Hepinize hayırlı akşamlar :)
|
İyi akşamlar [COLOR="SeaGreen"][B]OLTACILARDER[/B][/COLOR] dostluğu.
|
:D Saatten haberiniz varmı beyler ne akşamı :D:D
|
Necat sen öldün kardeşim .yeni botumla balığa çıkacağız ve ben yanlız dönecem :D:D:D:D:D
|
[QUOTE=Peker KAYA;316675]Necat sen öldün kardeşim .yeni botumla balığa çıkacağız ve ben yanlız dönecem :D:D:D:D:D[/QUOTE]
Selamunaleyküm Pekercim. Bu yazıdan sonra necat kardeşimin başı ağrısa senden bilecekler. :D:D |
[QUOTE=kulekreis;316660]Sevgili Yücel Şükürler olsun bomba gibiyim. Yeter ki birisi pimi çekmesin. :D
[/QUOTE] Reisim Allah aşkına sen niye sakin olmuyorsun anlamıyorumki:confused: Bu yaşta bu kadar stres zarar. Allah muhafaza birileri pimi çeker falan:) |
[QUOTE=kulekreis;316678]Selamunaleyküm Pekercim. Bu yazıdan sonra necat kardeşimin başı ağrısa senden bilecekler. :D:D[/QUOTE]
Hasan abi şimşek çaksa Peker'den biliyorum zaten. O da bende biribirimizden başka düşman aramayız :D Dediği doğru balığa çıkacağız ama karaya 1 kişi dönecek. O da ben olduğuma göre bakalım suyun dibinde zemin araştırması yapan dernek üyesi kardeşimiz kim olacak :D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;316680]Reisim Allah aşkına sen niye sakin olmuyorsun anlamıyorumki:confused:
Bu yaşta bu kadar stres zarar. [COLOR="Red"]Allah muhafaza birileri pimi çeker falan:)[/QUOTE][/COLOR] Öyle bir delikanlıyı ben anlından öperim. Bilirsin dünya yansa bir hasırlık yerim yanmaz benim. Ben bu dünya ya eziyet çekmeye gelmedim. Hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorum. |
Gecenin saat yarımında Engin ve Peker iyi akşamlar demişler kabahat olmamış ben hatırlatınca adam beni suya atmayı düşünüyor. Katli vacip bu Peker'in :D
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:46. |