![]() |
[QUOTE=Ribalka;41224]Hayırlı akşamlar gönül dostları nasılsınız.[/QUOTE]
Merhaba Hasan abi bizler iyiyiz siz nasılsınız. |
[QUOTE=m_master;41240]Selamlar millet nasılsınız bakalım[/QUOTE]
Herkes iyide Serkan abi urayı karıştırıp kaçmıştı sen yoksa gerideki mesajları okumadınmı :D:D:D:D |
[QUOTE=WEST;41243]Herkes iyide Serkan abi urayı karıştırıp kaçmıştı sen yoksa gerideki mesajları okumadınmı :D:D:D:D[/QUOTE]
Yok mustafa bakıyorum şimdi hemen |
[QUOTE=GECEKONDU06;41048]Kim kaldı abi nöbette?:)
Şinasi abi damlar az sonra gecede o nu bırakın kendisi yazsın kendisi cevaplasın sabaha kadar:D:D:D[/QUOTE] damladım kaçarsan ne yapayım kardeşim [QUOTE=GECEKONDU06;41055]Yavuz abi gerçekten diyorum geçmiş mesajlara bakarsanız o işi bu sitede en iyi Şinasi abi yapar;) Siz geldinizde kurtuldu garibim:D:D[/QUOTE] yani göreceksin Antalya team neler yapacak [QUOTE=gndyavuz;41057]merabalar, Sinasi arkadaşla bi problem mi var anlayamadım valla :eek: kendi kendine konuşturcan adamı :D:D:D:D:D:D ne derler sonra[/QUOTE] Abi sen ona bakma şaşırdı garibim kdv yi deve görür oldu bu aralar :D [QUOTE=KRAL BALIKÇI;41060]Akıllı Benim kardeşim de o dediğimden :D:D:D[/QUOTE] Eyvallah abicim :) |
Bencede hemen bak çok uğraştı seninle çokkkkkkkkkk:eek::eek::cool::D
|
[QUOTE=WEST;41241]Merhaba Hasan abi bizler iyiyiz siz nasılsınız.[/QUOTE]
Çokşükür Musta'fam gayet iyiyim birde sizleri görünce bomba gibi oluyorum. Sizler nasılsınız. |
[QUOTE=Ribalka;41286]Çokşükür Musta'fam gayet iyiyim birde sizleri görünce bomba gibi oluyorum. Sizler nasılsınız.[/QUOTE]
Valla yorgunluk hikaye abi bak kaç saattir abi şurda muhabbet ediyoruz şamata güzel olunca insan sabaha kadar oturası geliyor. |
valla ben söledim gelir görür bu yazıları diye ama
|
[QUOTE=gndyavuz;41295]valla ben söledim gelir görür bu yazıları diye ama[/QUOTE]
Dananın kuyruğu az sonra kopacak abi dur sen :D |
[QUOTE=WEST;41296]Dananın kuyruğu az sonra kopacak abi dur sen :D[/QUOTE]
valla kim ne yazdıysa gelsin konuşsun :) :D:D:D:D:D:D :p |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:39. |