![]() |
abi gerçekten çok güzel olur ama böyle giderse havalarda gece dışarıda kalmaya pek izin vermeyecek gibi,
|
Hayırlı pazarlar.
|
Selam dostlar :)
|
Cümleten iyi akşamlar balıktan gelen yok mu?
Rapor çıkmamış daha. |
Dörtgözle bekliyorum bende.
|
Hayırlı akşamlar.
|
Günaydın arkadaşlar Cumhuriyet Bayramınızı şimdiden kutlarım.
|
[QUOTE=erhan canatan;343481]Günaydın arkadaşlar Cumhuriyet Bayramınızı şimdiden kutlarım.[/QUOTE]
selamınaleykum hayırlı sabahlar |
[QUOTE=erto;343482]selamınaleykum hayırlı sabahlar[/QUOTE]
Aleykümselam Erol Abi. Herkese iyi haftalar, hayırlı işler... |
Sanada günaydın İbrahim yıldız hemşerim
|
[QUOTE=erhan canatan;343481]Günaydın arkadaşlar Cumhuriyet Bayramınızı şimdiden kutlarım.[/QUOTE]
[QUOTE=erto;343482]selamınaleykum hayırlı sabahlar[/QUOTE] [QUOTE=İbrahim YILDIZ;343483]Aleykümselam Erol Abi. Herkese iyi haftalar, hayırlı işler...[/QUOTE] Hayırlı günler dostlar. |
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.Vatanımız uğrunda can verenlerin,kan verenlerin ruhu şad olsun.....
|
[QUOTE=cebrail;343486]29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.Vatanımız uğrunda can verenlerin,kan verenlerin ruhu şad olsun....[/QUOTE]
Sağol , Varol |
Tüm türkiyemin ve oltacıların 29 ekim cumhuriyet bayramını kutlarım nice 90.yıllara inşallah.saygılar.:)
|
Türk Milleti'nin Cumhuriyet Bayramını kutlarım..Ne mutlu Türküm diyene..saygılar..
|
TK YOLLARDA YİNE :)
|
Seni gidi lüferci seni:)
|
Hayırlı geceler herkese.
|
DUYDUM Kİ KARADENİZDE LÜFER KALMAMIŞ TÜM BALIKÇILAR PANİKTE NEDEN BİRDEN YOK OLDULAR
|
[QUOTE=erhan canatan;343519]DUYDUM Kİ KARADENİZDE LÜFER KALMAMIŞ TÜM BALIKÇILAR PANİKTE NEDEN BİRDEN YOK OLDULAR[/QUOTE]
Abi bırak lüferi Kurtboğazında turna kalmamış:) asıl ben panıkteyim. Bugün saat 13-18 arası botla tek vuruş aldık balık görmeden av bitirdik. Başkan araya girmeye çalışsa da Yalçın Abi ile ekip çok iyi:) ama yedek ekip arkadaşı buldum oğlum Davut artık bot, motor akü taşımaya başladı sağolsun tek kalınca eşlik eder babasına. Galiba sezon cidden bitti. |
selamınaleykum hayırlı geceler
|
Günaydın arkadalar
|
Tünaydın dostlar.
Cümleten hayırlı günler. |
Yatma zamanı. Hadi Herkese hayırlı geceler olsun.
|
selamınaleykum hayırlı geceler
|
Günaydın arkadaşlar hayırlı bir gün dilerim.
|
Bendende hayırlı sabahlar olsun herkese.
|
selamunaleyküm arkadaşlar günaydın hayırlı işler.
|
[QUOTE=erhan canatan;343561]Günaydın arkadaşlar hayırlı bir gün dilerim.[/QUOTE]
[QUOTE=KÖŞKEROĞLU;343563]Bendende hayırlı sabahlar olsun herkese.[/QUOTE] [QUOTE=Kamil Metin;343564]selamunaleyküm arkadaşlar günaydın hayırlı işler.[/QUOTE] Günaydın. Gününüz aydın neşeniz daim olsun. |
Harika bi ankara ögleninden merhaba herkese..:):D
|
selmaınaleykum hayırlı geceler
|
Günaydın, herkese hayırlı sabahlar.
|
Günaydın..
|
selamunaleyküm arkadaşlar günaydın.
ALLAH,ın rahmeti ve mağfireti cumanın bereketi üzerinize olsun. |
Hayırlı Cumalar dostlar..
|