![]() |
Herkese hayırlı akşamlar
|
[QUOTE=mehteran;323916]Ben bi emekli olayım göreceksin sen emekliyi ozaman.... :p:p
Bende gidecem ama korkuyorum,,, Halen sirülerde bizim Kuzfındık yasak yazıyor.. Getsemmi gitmesemmi çözemedim birtürlü, bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum..:rolleyes:[/QUOTE] Buyrunnnnn...:) Fındık toplamak daha halen yasak hemşerim. Sezon açılınca toplayacaksınız:) [QUOTE=Hakkı Sadık AKBULUT;323935]Herkese hayırlı akşamlar[/QUOTE] Sizede hayırlı akşamlar Hakkı bey:p |
Baştan sona okuyan olmamışki mübarek yazıları:mad::D
Başlıklarını okumuşlar geçmişler:D Bu yukarıdaki yazdıklarım sadece sana değil fındıkçı efendi:) [url]http://www.oltacilar.com/2-2-teblig-t3964.html[/url] |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;323936]Sizede hayırlı akşamlar Hakkı bey:p[/QUOTE]
Teşekkürler abi nasılsın?? |
[QUOTE=mehteran;323916]Ben bi emekli olayım göreceksin sen emekliyi ozaman.... :p:p
Bende gidecem ama korkuyorum,,, Halen sirülerde bizim Kuzfındık yasak yazıyor.. Getsemmi gitmesemmi çözemedim birtürlü, bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum..:rolleyes:[/QUOTE] Gürkan Ağabeyim bu konuyu bende geçenlerde Aytuğ Ağabeyim'e sordum ama tam bişey diyemedi. "Bir bakayım ben." demişti. Bu hafta sonu gelmişse eğer karşılaşırsam yine kendisiyle bilgi alırım. |
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=kulekreis;323955]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Aleykümselam Reisim |
[QUOTE=Sefa AYKENAR;323959]Aleykümselam Reisim[/QUOTE]
EyvaAllah Sefa. Nasılsın. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;323936]Buyrunnnnn...:)
Fındık toplamak daha halen yasak hemşerim. Sezon açılınca toplayacaksınız:) Sizede hayırlı akşamlar Hakkı bey:p[/QUOTE]Abim bizim buralarda sezon yasağı kalktıda, yasak olan yerlerin yasaktan kalkıp kalmadığı muamma idi... Amma az önce kıymetli bir kardeşimden gelen bir haberle aydınlanmış olduk.. [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;323937]Baştan sona okuyan olmamışki mübarek yazıları:mad::D Başlıklarını okumuşlar geçmişler:D Bu yukarıdaki yazdıklarım sadece sana değil fındıkçı efendi:) [url]http://www.oltacilar.com/2-2-teblig-t3964.html[/url][/QUOTE] Valla ben okudumda okumayan arkadaşlara göstermek için böğle bir yönteme başvurmuştum.;) [QUOTE=Bülent YILMAZ;323942]Gürkan Ağabeyim bu konuyu bende geçenlerde Aytuğ Ağabeyim'e sordum ama tam bişey diyemedi. "Bir bakayım ben." demişti. Bu hafta sonu gelmişse eğer karşılaşırsam yine kendisiyle bilgi alırım.[/QUOTE] Geç kaldın bülent... YASSAAAAAK. Çalköyde YASSAAAAAK.. Hem sen yaşıyormusun be yaaaa.:rolleyes: |
[QUOTE=mehteran;323968]Geç kaldın bülent... YASSAAAAAK. Çalköyde YASSAAAAAK.. Hem sen yaşıyormusun be yaaaa.:rolleyes:[/QUOTE]
Çalköy yasak Gürkan Ağabeyim orası tamam tebliğler değiştikten sonra açılacak büyük bir ihtimal ile ama Kuzfındık kiralandığı için durumu nedir ne değildir Aytuğ Ağabey'den öğreneceğiz durumunu... Kuzfındık içinde tebliğ değişim tarihini bekleyecek miyiz yoksa kira başlangıç tarihi itibari ile serbest mi kalacak? Aytuğ Ağabeyim bakacaktı durumun nasıl olması gerektiğine... Hiçbirşey için geç değildir Gürkan Ağabeyim... |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:06. |