![]() |
[QUOTE=Bülent YILMAZ;323971]Çalköy yasak Gürkan Ağabeyim orası tamam tebliğler değiştikten sonra açılacak büyük bir ihtimal ile ama Kuzfındık kiralandığı için durumu nedir ne değildir Aytuğ Ağabey'den öğreneceğiz durumunu...
Kuzfındık içinde tebliğ değişim tarihini bekleyecek miyiz yoksa kira başlangıç tarihi itibari ile serbest mi kalacak? Aytuğ Ağabeyim bakacaktı durumun nasıl olması gerektiğine... Hiçbirşey için geç değildir Gürkan Ağabeyim...[/QUOTE] Evet hiçbirşey için geç değildir bülent kardeşim... Öncelikle seni sahalarda gördüğüme çok sevindiğimi belirtmek isterim....Fakat yeni sürküler yayınlanıncaya kadar eskisi geçerli olduğundan şu an yassak, cenderme komutanı öğle diyor.... Çalköy çok zor bi durum... Hiç ümidim yok baştan söğliyeyim... |
[QUOTE=mehteran;323973]Evet hiçbirşey için geç değildir bülent kardeşim... Öncelikle seni sahalarda gördüğüme çok sevindiğimi belirtmek isterim....Fakat yeni sürküler yayınlanıncaya kadar eskisi geçerli olduğundan şu an yassak, cenderme komutanı öğle diyor.... Çalköy çok zor bi durum... Hiç ümidim yok baştan söğliyeyim...[/QUOTE]
Dediğim gibi Ağabeyim Aytuğ Ağabey'den durum hakkında bilgi alacağız. Bakalım yarın buralarda ise görüşebilirsek sorarım yine... Çalköy içinde yanımızda telefon etti Afyon Bölge Müdürlüğü'ne "Yazıyı gönderin, açalım." dedi. Onlarda "Tamam." dedi. Top Afyon Bölge'de eğer yazıyı gönderirlerse açılacak büyük bir ihtimal ile... |
Abi nasıl açacaklar anlamış değilim... Oranın açılması için sit alanından çıkması lazım... Buda mümkün olmadığı için biraz zor diyorum ben... NEDEN diye sorarsan... Şehitlik var biliyorsun ve 30 AĞUSTOS etkinlikleri burda düzenleniyor... Bu yüzden olmaz diyorum ben... İnşallah sen haklı çıkarsın...
|
[QUOTE=mehteran;323977]Abi nasıl açacaklar anlamış değilim... Oranın açılması için sit alanından çıkması lazım... Buda mümkün olmadığı için biraz zor diyorum ben... NEDEN diye sorarsan... Şehitlik var biliyorsun ve 30 AĞUSTOS etkinlikleri burda düzenleniyor... Bu yüzden olmaz diyorum ben... İnşallah sen haklı çıkarsın...[/QUOTE]
Valla Ağabeyim yanımda telefon açmasaydı başkasından duysaydım bende açılacağına ihtimal vermezdim ama yanımda telefon etti... Bakalım tebliğ değişim vakti gelince belli olur kesin durum... Yine gördükçe sorarız son durumları kendisine... |
[QUOTE=Bülent YILMAZ;323978]Valla Ağabeyim yanımda telefon açmasaydı başkasından duysaydım bende açılacağına ihtimal vermezdim ama yanımda telefon etti...
Bakalım tebliğ değişim vakti gelince belli olur kesin durum... Yine gördükçe sorarız son durumları kendisine...[/QUOTE] Tebliğ açılım zamanı geldiğinde Kütahyada sezon neredeyse kapanmış olacak... Balıkta ötümüz donar o tarihten sonra..:p |
[QUOTE=mehteran;323980]Tebliğ açılım zamanı geldiğinde Kütahyada sezon neredeyse kapanmış olacak... Balıkta ötümüz donar o tarihten sonra..:p[/QUOTE]
:D:D:D Açılır ise seneye gideriz Ağabeyim bizde nasip olursa. Tabi o zamana kadar bizim Kütahya'nın meşhuuuur balıkçıları kurutmazsa orayıda...:( |
[QUOTE=Bülent YILMAZ;323981]:D:D:D
Açılır ise seneye gideriz Ağabeyim bizde nasip olursa. Tabi o zamana kadar bizim Kütahya'nın meşhuuuur balıkçıları kurutmazsa orayıda...:([/QUOTE] Evet çok haklısın bu konuda... Bursayı bile keşfetmiş adamlar..:(:mad: |
Artıkın ben şişer, balık işi yattı nasılsa.. Herkese iyi geceler diliyorum.. Kandiliniz mübarek olsun..
|
Selamın aleyküm. Hayırlı sabahlar, hayırlı işler herkese.
|
selamınaleykum hayırlı pazarlar
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:12. |