Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Sohbet ve Tanışma Odası (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Konular Harici 12 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=10347)

kulekreis 17.06.12 23:34

Cümleten selamunaleyküm

Hakkı Sadık AKBULUT 18.06.12 08:28

Herkese hayırlı günler iyi haftalar dilerim
Hafta sonu yapılan av raporları gelir heralde bugün :rolleyes:

mehteran 18.06.12 22:13

İyi akşamlar beyler... Sohbet odası varken başka odalarda gezmiyelim lütfen..:p Çaylar hazır, hadi buyrun gelinde terasta semaverde çay içelim... Çaylar benden kurabiyeler sizden..;)

M.Serkan İNANÇ 18.06.12 22:22

[QUOTE=mehteran;324114]İyi akşamlar beyler... Sohbet odası varken başka odalarda gezmiyelim lütfen..:p Çaylar hazır, hadi buyrun gelinde terasta semaverde çay içelim... Çaylar benden kurabiyeler sizden..;)[/QUOTE]

Cuma akşamı çıktık aha şimdi girmek nasip oldu.
Balıklar kasa kasa Gürkan abi.
Sende Çayla, pastayla hatta fındıkla uğraş dur:D

mehteran 18.06.12 22:29

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;324119]Cuma akşamı çıktık aha şimdi girmek nasip oldu.
Balıklar kasa kasa Gürkan abi.
Sende Çayla, pastayla hatta fındıkla uğraş dur:D[/QUOTE]

Afiyet olsun abim... Ben biliyorum kimler balıktaydı, ara gazı verme bana... Hem sen balık tutmasını bilmiyorsunki, nasıl yemek yaptın, neler yiyip içtiniz onları anlat, bırak balık işini, sen demiyormusun doğamızı ve çevremizi koruyalım diye...:p
Bir amatöre yakıştıramıyorum, kasa kasa balık tutmayı hele bide başkan olursa :rolleyes: İmam böğle yaparsa bizde fındık toplarız tabiki...:p:p

Hakkı Sadık AKBULUT 18.06.12 22:36

Herkese hayırlı geceler

M.Serkan İNANÇ 18.06.12 22:38

[QUOTE=mehteran;324121]Afiyet olsun abim... Ben biliyorum kimler balıktaydı, ara gazı verme bana... Hem sen balık tutmasını bilmiyorsunki, nasıl yemek yaptın, neler yiyip içtiniz onları anlat, bırak balık işini, sen demiyormusun doğamızı ve çevremizi koruyalım diye...:p
Bir amatöre yakıştıramıyorum, kasa kasa balık tutmayı hele bide başkan olursa :rolleyes: İmam böğle yaparsa bizde fındık toplarız tabiki...:p:p[/QUOTE]

1- Biz kolay kolay balık yemeyiz:p
2- Ara gazı asla vermem benim doublo zaten hasta zor çalışıyor garibim, Köşkeroğlu götürdü:o
3- Ben balık yakaladım dedimmi:eek:
4- Bulgur pilavi yaptım. O nuda Erhan CANATAN abimi dinlemediğimden dolayı elime yüzüme bulaştırdım:(
5- Tabii canım... Doğamızı çevremizi korumak lazım:)
6- Bir amatöre, hele hele başkansa kasa kasa balık tutmak tabiki yakışır, niye yakışmasın ki:confused:
7- İmam yakaladığı balıklara zarar vermeden ait olduğu yere salarsa sizde fındık toplamaktan vazgeçmeniz lazım abim...:D

Allah için verdiğim cevaplar nasıl ama:p

M.Serkan İNANÇ 18.06.12 22:39

[QUOTE=Hakkı Sadık AKBULUT;324123]Herkese hayırlı geceler[/QUOTE]

Yahu ben oldummu herkes burada olmadımmı selam sabah yok.
Vallahi kızıyorum haberiniz olsun:o

Not: İnsan sevdiğine kızarmış;)

mehteran 18.06.12 22:42

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;324124]1- Biz kolay kolay balık yemeyiz:p
2- Ara gazı asla vermem benim doublo zaten hasta zor çalışıyor garibim, Köşkeroğlu götürdü:o
3- Ben balık yakaladım dedimmi:eek:
4- Bulgur pilavi yaptım. O nuda Erhan CANATAN abimi dinlemediğimden dolayı elime yüzüme bulaştırdım:(
5- Tabii canım... Doğamızı çevremizi korumak lazım:)
6- Bir amatöre, hele hele başkansa kasa kasa balık tutmak tabiki yakışır, niye yakışmasın ki:confused:
7- İmam yakaladığı balıklara zarar vermeden ait olduğu yere salarsa sizde fındık toplamaktan vazgeçmeniz lazım abim...:D

Allah için verdiğim cevaplar nasıl ama:p[/QUOTE]
On numara cevaplar... Sustum ben, şu DUMLUPINAR konusunu kaldırında yatayım artık..:(

Hakkı Sadık AKBULUT 18.06.12 22:43

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;324125]Yahu ben oldummu herkes burada olmadımmı selam sabah yok.
Vallahi kızıyorum haberiniz olsun:o

Not: İnsan sevdiğine kızarmış;)[/QUOTE]

Olurmu abi ben her gün sabahtan akşama kadar buradayım hatta geceye kadar burdayım :)

Teşekkür ederim Abi saygılar

Bu arada bir günde beraber gidelim balığa abi Allah nasip ederse

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:44.