![]() |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;347876]Gününüz aydın, neşeniz daim, keyfiniz hep yerinde olsun.
Attığınız adıma dikkat ediniz. Düşersiniz Allah korusun. (Özellikle merdiven çıkarken:) )[/QUOTE] O sana özgü bir şey başkan dikkat et merdiven çıkarken.(ben senin çeltikçi düz yoldada ......):D:D |
Cümleten hayırlı akşamlar.
KÖŞKEROĞLUNA yarınki seçimde başarılar. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;347876]Gününüz aydın, neşeniz daim, keyfiniz hep yerinde olsun.
Attığınız adıma dikkat ediniz. Düşersiniz Allah korusun. (Özellikle merdiven çıkarken:) )[/QUOTE] Geçmiş olsun başkanım. Hayırdır? |
Herkese hayırlı akşamlar olsun. Köşkeroğlu ve ekibine de yarınki seçimlerde başarılar dilerim.
|
Cumleten selamunaleykum
|
[QUOTE=mesut koçak;347882]O sana özgü bir şey başkan dikkat et merdiven çıkarken.(ben senin çeltikçi düz yoldada ......):D:D[/QUOTE]
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;347884]Geçmiş olsun başkanım. Hayırdır?[/QUOTE] Hayırlı akşamlar dostlar. Bu sıralar düz yolda bile düşüyoruz Hakkı. Ne iştir anlamadım:) |
As
|
Hayırlı akşamlar değerli arkadaşlar.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;347891]Hayırlı akşamlar dostlar.
Bu sıralar düz yolda bile düşüyoruz Hakkı. Ne iştir anlamadım:)[/QUOTE] Nazar dileyim :) [QUOTE=yusuf;347892]As[/QUOTE] Nasılsın Yusuf [QUOTE=A.Engin Çelebi;347895]Hayırlı akşamlar değerli arkadaşlar.[/QUOTE] Sanada paşam napıyosın bakayım :) |
Cumleten selamunaleykum.
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:53. |