![]() |
Hayırlı geceler dostlar...
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;343647]Hayırlı geceler dostlar...[/QUOTE]
hayırlı geceler başkanım.. |
Hayırlı geceler Osman
Nasipse 17 Kasımda oradayız kardeş;) |
geri dönüş yok başkanım allahtan kötü bişi olmassa bekliyoz gelmesseniz bilmem artık ben bu sene burda olduğım halde hep yarışmalarında yanındaydım:)
|
Cumleten selamunaleykum
|
iyi akşamlar oltacı dostlar..
|
Gününüz aydın neşeniz bol olsun, işlerin yoğunluğu nedeniyle çok sık ziyaret edemiyorum.... Ama takipteyim bilesiniz.... Hayırlı işler bereketli kazançlar diliyorum.
|
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun.
Cümleten hayırlı işler. |
Kazanılanlar yastık altı yapılıp emeklilikte bizimle beraber harcanacaksa bence sıkıntı yok usta:)
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;343687]Kazanılanlar yastık altı yapılıp emeklilikte bizimle beraber harcanacaksa bence sıkıntı yok usta:)[/QUOTE]
Yusufa dedin galiba candostum..:D:D:DTa çoruma selam yolluyon ya başkanım helal sana.. Tüm oltacı dostlara hayırlı işler bol kazançlar ola.. |
selamınaleykum hayırlı akşamlar
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;343687]Kazanılanlar yastık altı yapılıp emeklilikte bizimle beraber harcanacaksa bence sıkıntı yok usta:)[/QUOTE]
Emekli olunca Angara sınırlarına sokmayactınız ya... Gelmeyip paracıkları kendim yiyecem..:p:p |
Hayırlı günler,oltacılar.
|
hayırlı sabahlar oltacı dostlar..
|
[QUOTE=mehteran;343709]Emekli olunca Angara sınırlarına sokmayactınız ya... Gelmeyip paracıkları kendim yiyecem..:p:p[/QUOTE]
Afiyet olsun gürkan abi yee yemezsen yerler..:D:D:D Tüm oltacılara hayırlı günler olsun..:D |
[QUOTE=mehteran;343685]Gününüz aydın neşeniz bol olsun, işlerin yoğunluğu nedeniyle çok sık ziyaret edemiyorum.... Ama takipteyim bilesiniz.... Hayırlı işler bereketli kazançlar diliyorum.[/QUOTE]
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;343687]Kazanılanlar yastık altı yapılıp emeklilikte bizimle beraber harcanacaksa bence sıkıntı yok usta:)[/QUOTE] [QUOTE=Musa ERCİYAS;343693]Yusufa dedin galiba candostum..:D:D:DTa çoruma selam yolluyon ya başkanım helal sana.. Tüm oltacı dostlara hayırlı işler bol kazançlar ola..[/QUOTE] O kendini biliyor candost;):) [QUOTE=mehteran;343709]Emekli olunca Angara sınırlarına sokmayactınız ya... Gelmeyip paracıkları kendim yiyecem..:p:p[/QUOTE] [img]http://img143.imageshack.us/img143/6910/koomikcocuksimiles99pn7.gif[/img][img]http://img143.imageshack.us/img143/6910/koomikcocuksimiles99pn7.gif[/img][img]http://img143.imageshack.us/img143/6910/koomikcocuksimiles99pn7.gif[/img] |
selamınaleykum hayırlı akşamlar
|
[QUOTE=erto;343724]selamınaleykum hayırlı akşamlar[/QUOTE]
hayırlı akşamlar erol abi. |
Cümleten selamunaleyküm.
|
Günaydın dostlar.
|
günaydın tüm oltacı arkadaşlar.
|
selamınaleykum iyi akşamlar
|
hayırlı akşamlar oltacı dostlar nerelerdesiniz..
|
Herkese hayırlı geceler.
|
[QUOTE=Apex;343733]günaydın tüm oltacı arkadaşlar.[/QUOTE]
[QUOTE=erto;343739]selamınaleykum iyi akşamlar[/QUOTE] [QUOTE=doping_19;343741]hayırlı akşamlar oltacı dostlar nerelerdesiniz..[/QUOTE] [QUOTE=kulekreis;343745]Herkese hayırlı geceler.[/QUOTE] Hayırlı geceler. Reisim selamınızı gören cennetlik. |
Herkese hayırlı günler, Cumanız mübarek olsun.
|
Hayırlı akşamlar.
|
..
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;343755]Hayırlı akşamlar.[/QUOTE]
hayırlı akşamlar başkanım ve değerli üstadlar.. |
[QUOTE=doping_19;343763]hayırlı akşamlar başkanım
ve değerli üstadlar..[/QUOTE] Hayırlı akşamlar Osman. Ne yaptın balık yakalamamız için özel bir çalışman varmı kardeş:) |
Nerde bu millet, nerde bu ahali.:confused::confused:
Herkese iyi hafta sonları. |
Cümleten selamunaleyküm. Serkancım haklısın telefonla konusup sana anlatırım. Selamlar
|
Aleykümselam Reisim.
Sağlığın yerinde olsun. Önemli olan o abim;) |
selamunaleyküm arkadaşlar, herkese hayırlı pazarlar.
|
Günaydın dostlar, hayırlı işler.
|
cümleten günaydın hayırlı işler
|
Hayırlı günler oltacı dostlar nasılsınız bakalım..:D
|
hayırlı akşamlar oltacı dostlar
|
Hayırlı günler dostlar.
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. |
Herkese günaydın.