![]() |
[QUOTE=erto;348205]selamınaleykum günaydın cümleten hayırlı işler[/QUOTE]
[QUOTE=ankaralı_ferhat;348207]herkese günaydın hayırlı cumalar[/QUOTE] Aleykümselam abi, Ferhat uzun oldu görüşemiyoruz Turna yarışmasında görüşürüz değil mi :) Herkese hayırlı cumalar olsun. |
Merhaba
Gününüz aydın, ocağınız şen, işleriniz bereketli,[COLOR="DarkGreen"] [url]http://www.oltacilar.com/oltacilarder-7-turna-baligi-yakalama-yarismalari-senligi-24-25-mayis-2014-t11913.html?t=11913[/url][/COLOR] hazırlıklarınız tam olsun. Saygı ve Sevgilerimle |
Hayırlı günler dostlar.
|
Günaydınlar olsun. Ava gidenlerin misinası gergin, rüzgarı az, güneşi bol olsun...
|
[QUOTE=A.Engin Çelebi;348243]Günaydınlar olsun. Ava gidenlerin misinası gergin, rüzgarı az, güneşi bol olsun...[/QUOTE]
Dün akşamki yağmur sayesinde balık yerine netteyim Engin İ.Ş. önümüzdeki haftasonu hava iyi olurda turna ile bu yıl tanışmış oluruz. |
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=gökhan;348247]Dün akşamki yağmur sayesinde balık yerine netteyim Engin İ.Ş. önümüzdeki haftasonu hava iyi olurda turna ile bu yıl tanışmış oluruz.[/QUOTE]
İnşallah abime. [QUOTE=kulekreis;348259]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE] Aleykümselam Reisim. Herkese hayırlı pazarlar dilerim. |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;348262]İnşallah abime.
Aleykümselam Reisim. Herkese hayırlı pazarlar dilerim.[/QUOTE] EyvaAllah Engin. Bende hayırlı hafta başları dilerim. |
selamınaleykum günaydın hayırlı işler cümleten
|
[QUOTE=kulekreis;348274]EyvaAllah Engin. Bende hayırlı hafta başları dilerim.[/QUOTE]
Teşekkür ettim Reisim. Hepimize. [QUOTE=erto;348275]selamınaleykum günaydın hayırlı işler cümleten[/QUOTE] Aleykümselam abi. Güzel dileklerini ben de tekrarlamak istiyorum. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:02. |