![]() |
Cümleten selamunaleyküm
|
[QUOTE=Musa ERCİYAS;325085]İyiakşamlar candost nasılsın sesin çıkmıyor bensiz balıgamı gidiyon yoksa..:):D:D[/QUOTE]
Hayırlı geceler candost. Bu sıralar sessiz sessiz takılıyorum. Az öncede oltama güzel bir Sudak takıldıydıda azat ettik:) [QUOTE=kulekreis;325103]Cümleten selamunaleyküm[/QUOTE] Aleykümselam reisim, iyisin inşallah? |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;325107]Hayırlı geceler candost. Bu sıralar sessiz sessiz takılıyorum.
Az öncede oltama güzel bir Sudak takıldıydıda azat ettik:) Aleykümselam reisim, iyisin inşallah?[/QUOTE] Sağolasın Serkan'cım iyiyim şükürler olsun. Sen nasılsın. |
selamunaleyküm dostlar günaydın hayırlı işler,
cumanız mübrek olsun, cumanın bereketi ALLAH,ın rahmeti üzerinize olsun. |
Cumanız mübarek olsun.
|
[QUOTE=kulekreis;325109]Sağolasın Serkan'cım iyiyim şükürler olsun. Sen nasılsın.[/QUOTE]
Akşam selam verip çıkmıştım Reisim kusura bakmayın. İyilik hamdolsun, çalışmaya devam. [QUOTE=Kamil Metin;325114]selamunaleyküm dostlar günaydın hayırlı işler, cumanız mübrek olsun, cumanın bereketi ALLAH,ın rahmeti üzerinize olsun.[/QUOTE] [QUOTE=SERDAR SARIKAYA;325116]Cumanız mübarek olsun.[/QUOTE] Günaydın dostlar. Cümleten hayırlı işler. |
cümleten hayırlı cumalar oltacı dostlar
|
[QUOTE=cebeci19;325120]cümleten hayırlı cumalar oltacı dostlar[/QUOTE]
Sağolasın abi. Nasılsın varmı yaramazlık? |
sağol başkanım şimdilik bir yaramazlık yok şanımız ve şerefimizle ülkemizi temsil etmeye çalışıyoruz
|
[QUOTE=cebeci19;325124]sağol başkanım şimdilik bir yaramazlık yok şanımız ve şerefimizle ülkemizi temsil etmeye çalışıyoruz[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun abi. Akşam 24:00 e kadar Gökhan ile beraberdik, kulaklarını çınlattık. Birde sizin oradan Kadir diye bir arkadaş daha vardı. Onlar sıfır çekti ben birrrr:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:08. |