![]() |
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=Fedai ERDEM;348405]Cumanız Mubarek olsun.. Şimdi yatıyorum.. Yaterken hepinize Dua edeceğim..[/QUOTE]
Sağol abim senin ve herkesin cuması mübarek olsun. [QUOTE=kulekreis;348406]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE] Aleykümselam reisim. Gününüz aydın olsun arkadaşlar. Dua da aldık, akşama görüşürüz. |
Günaydın. Hayırlı cumalar, hayırlı işler, bol kazançlar.
|
selamınaleykum hayırlı sabahlar hayırlı şler.
|
Merhaba
Gününüz aydın, ocağınız şen, Cuma'nız hayırlara vesile olsun. Saygı ve Sevgilerimle |
Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı işler.
Cumanız mübarek olsun... |
Günaydın arkadaşlar... Dükkanı benden önce açan çoook adam varmış memlekette, morukluyorum galiba:rolleyes: Hayırlı cumalar..
|
[QUOTE=Fedai ERDEM;348405]Cumanız Mubarek olsun.. Şimdi yatıyorum.. Yaterken hepinize Dua edeceğim..[/QUOTE]
[QUOTE=kulekreis;348406]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE] [QUOTE=A.Engin Çelebi;348407]Sağol abim senin ve herkesin cuması mübarek olsun. Aleykümselam reisim. Gününüz aydın olsun arkadaşlar. Dua da aldık, akşama görüşürüz.[/QUOTE] [QUOTE=Hakkı HARMANCIK;348408]Günaydın. Hayırlı cumalar, hayırlı işler, bol kazançlar.[/QUOTE] [QUOTE=erto;348410]selamınaleykum hayırlı sabahlar hayırlı şler.[/QUOTE] [QUOTE=Abanticus;348411]Merhaba Gününüz aydın, ocağınız şen, Cuma'nız hayırlara vesile olsun. Saygı ve Sevgilerimle[/QUOTE] [QUOTE=İbrahim YILDIZ;348413]Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı işler. Cumanız mübarek olsun...[/QUOTE] [QUOTE=mehteran;348414]Günaydın arkadaşlar... Dükkanı benden önce açan çoook adam varmış memlekette, morukluyorum galiba:rolleyes: Hayırlı cumalar..[/QUOTE] Gününüz aydın, neşeniz daim, cumanız mübarek olsun dostlar. |
Hayırlıu cumalar oltacılar igneniz keskin misinanız saglam olsun rastgele..:):D
|
Gününüz aydın olsun arkadaşlar. Ava giden herkese güzel bir av raporu yazacak kadar iyi bir av dilerim.
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:55. |