![]() |
[QUOTE=07antalyam1981;41394]valla bu saatte ne denir ki
herkese hayırlı geceler :):)[/QUOTE] Mehmet hoşgeldin |
ben kaçıyom
iyi sabahlar herkese |
[QUOTE=gndyavuz;41416]ben kaçıyom
iyi sabahlar herkese[/QUOTE] yavuz abi yarın ne yapıcaz :) |
hayırlı olsun antalyalı balıkçı dostlarımız
|
[QUOTE=FARSLAN0640;41457]hayırlı olsun antalyalı balıkçı dostlarımız[/QUOTE]
Teşekkürler |
[QUOTE=gndyavuz;41066]Adrasan tarafında birisi vardıya o neoldu[/QUOTE]
[QUOTE=gunaykaptan07;41073]adrasanla görüştüm ayarlarız dedi[/QUOTE] [QUOTE=gndyavuz;41074]salı günü için proğram yapmaya çalışıyozda gelmek isteyen buyursun gelsin :D[/QUOTE] [QUOTE=gndyavuz;41123]Kargoya kaldıktan sonra o iş olmaz git sakarya cad. balkçılardan al daha iyi[/QUOTE] [QUOTE=gunaykaptan07;41130]ben çıkıyorum arkadaşlar size hoşsohbetler[/QUOTE] [QUOTE=m_master;41273]damladım kaçarsan ne yapayım kardeşim yani göreceksin Antalya team neler yapacak Abi sen ona bakma şaşırdı garibim kdv yi deve görür oldu bu aralar :D Eyvallah abicim :)[/QUOTE] [QUOTE=gndyavuz;41295]valla ben söledim gelir görür bu yazıları diye ama[/QUOTE] [QUOTE=gndyavuz;41299]valla kim ne yazdıysa gelsin konuşsun :) :D:D:D:D:D:D :p[/QUOTE] [QUOTE=WEST;41302]Yazan kaçtı Şinasi abimde görünmüyor Fırtınadan önceki sessizlikmi desem Kuzuların sessizliğimi desem bilemedim.:D:D[/QUOTE] [QUOTE=gndyavuz;41314]valla bir cevap hatırladım şimdi birazdan kopyalarım öle mi yapsak ne aradan çekilsek[/QUOTE] [QUOTE=WEST;41318]Ben kendi şahsıma hiç karışmadım abi karışanlar düşünsün :D[/QUOTE] [QUOTE=m_master;41320]Ben yokken buralarda Antalya team sayfasında atıp tutan arkadaşımız nerelerde acaba gören varmı :mad:[/QUOTE] [QUOTE=gndyavuz;41321]işte buldum :D:D:D:D Şinasi kardeş sizi başbaşa bırakalım :p[/QUOTE] [QUOTE=gndyavuz;41323]:eek: :D:D:D:D:D:D:D:D:D[/QUOTE] Ben geldim savulun heyttt:eek::cool: Kimse kalmamış sanırım ohhh ne iyi yaaaa:D:D:D |
Günaydın Antalya
|
merabalar herkese iyi akşamlar
|
[QUOTE=gndyavuz;41929]merabalar herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
Yavuz abi nasılsın? Dün gece biraz işim vardı kusura bakmayın Sayfaya baktım ama biraz geç oldu sanırım:) |
[QUOTE=GECEKONDU06;41931]Yavuz abi nasılsın?
Dün gece biraz işim vardı kusura bakmayın Sayfaya baktım ama biraz geç oldu sanırım:)[/QUOTE] Merabalar sanada iyi akşamlar evet baya geç gelmişsin |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:26. |