![]() |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;325251]İyigeceler canost sen uyuysan tamam ogruur aha irilerirastgelsin..:D:D:D
Hüseyin abi sanaa aleykümselam nasılsın..[/QUOTE] [QUOTE=Musa ERCİYAS;325251]İyi geceler can[COLOR="Red"]d[/COLOR]ost sen [COLOR="Red"]d[/COLOR]uy[COLOR="Red"]d[/COLOR]uysan tamam [COLOR="Red"]d[/COLOR]ogru[COLOR="Red"]d[/COLOR]ur [COLOR="Red"]d[/COLOR]aha irileri rastgelsin..:D:D:D Hüseyin abi sana[COLOR="Red"]d[/COLOR]a aleykümselam nasılsın..[/QUOTE] Musa şu bilgisayarını bir yaptıramadın gitti. Birde Sefa gelip üç beş günde formatlıyor diye hava atıyorsun. Anlaşılan Sefa bilgisayarı değilde klavyenin [COLOR="Red"][SIZE="2"]d[/SIZE][/COLOR] lerini formatlamış:D |
Cümleten günaydın.
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun... |
Günaydın hayırlı işler hayırlı günler
|
Günaydıııııııın... Yaşıyorum çok şükür dostlar..:D Hayırlı işler diliyorum herkese.
|
Yaşamak için çalışmak lazım derdi bir büyüğüm:rolleyes:
Durma, bas gaza:) |
[QUOTE=kulekreis;325253]EyvaAllah Musacım. İyiyim şükürler olsun. Sen nasılsın.[/QUOTE]
İyidir abi görüşemiyoz öçzledim seni arada bir sor kardeşin nasıl diye..:D:D:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;325256]Musa şu bilgisayarını bir yaptıramadın gitti.
Birde Sefa gelip üç beş günde formatlıyor diye hava atıyorsun. Anlaşılan Sefa bilgisayarı değilde klavyenin [COLOR="Red"][SIZE="2"]d[/SIZE][/COLOR] lerini formatlamış:D[/QUOTE] Dogru söze ne hacet valla biri çalmış deleri..:D:D:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;325225]Giriş/çıkışta bir sınırlama yoktur diye düşünüyorum ama avlanmak yasak.
Ankara'daki avlanmanın tamamen yasaklandığı yerler [URL=http://www.yukleoltaci.com/view.php?filename=101_254_sirkresim13uv6.jpg][img]http://www.yukleoltaci.com/images/2012/temmuz/101_254_sirkresim13uv6.jpg[/img][/URL][/QUOTE] teşekküür ederim :) |
Selam arkadaşlar iyi akşamlar.
|
[QUOTE=ereneren;325273]teşekküür ederim :)[/QUOTE]
Rica ederim:) [QUOTE=A.Engin ÇELEBİ;325287]Selam arkadaşlar iyi akşamlar.[/QUOTE] Hayırlı akşamlar Engin müsaden doluyor. Temmuz ayındayız kardeş. İnşallah dersleri aksatmıyorsundur:) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:35. |