![]() |
[QUOTE=gökhan;325455]Başkanım yarın sabah memlekete izine gidiyorum, orada bir sazan avınada ben gideyim trofe bulursam konu açarım size şimdiden rast gele.[/QUOTE]
İnsanlar kilometrelerce uzaktan memleketine sazan avlamaya geliyorlar, memleketinin kıymetini bil dostum. Sanada rastgele. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;325457]İnsanlar kilometrelerce uzaktan memleketine sazan avlamaya geliyorlar, memleketinin kıymetini bil dostum.
Sanada rastgele.[/QUOTE] Sağol abi kendinize iyi bakın, Efeyi benim için öp. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;325450]Yarın şöyle güzel bir Sazan avına gideyim diye geçti içimden.
Malum yere tabiki... İbrahim' inde kızı olmuşki evden çıkamaz garibim. Bende rahat rahat avıma bakarım:)[/QUOTE] :D:D:D Candost az degilsin damardan giriyon...:D:D Sen eski sazancılardandın degilmi:confused: İyiakşamlar oltacılar.. |
[QUOTE=gökhan;325458]Sağol abi kendinize iyi bakın, Efeyi benim için öp.[/QUOTE]
Tamamdır dostum. Sende kendine iyi bak. Efe diğer bilgisayarda konu hazırlıyor. Bu defa güzel balık yakaladı:) |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;325459]:D:D:D Candost az degilsin damardan giriyon...:D:D Sen eski sazancılardandın degilmi:confused:
İyiakşamlar oltacılar..[/QUOTE] Yok dostum damar falan değil. Baraj İbrahim' in babasının malıymışta kimse gitmesin istiyor:p |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;325462]Yok dostum damar falan değil. Baraj İbrahim' in babasının malıymışta kimse gitmesin istiyor:p[/QUOTE]
Anlaşıldı mevzu babasının malı hıı....:D:D:D |
Cümleten selamunaleyküm.
|
Değerli abilerim ve kardeşlerim 20 günlüğüne Ankarada olmayacağım, kendinize iyi bakın. Bir oltacı olarak bu sürede sazan ve levrek denemelerim olacak eğer kayda değer bir av yaparsam İ.Ş. paylaşırım ama aklım hep turnada olacak.
Cümleten Hoşcakalın..... |
Cümleten selamunaleyküm.
|
Günaydın dostlar.
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:36. |