![]() |
selamunaleyküm dotslar gününüz aydın işleriniz hayırlı olsun.
kazancınız bereketli ocağınız şen gönlünüz ferah olsun, [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;325537]oOOOOOoooooo sen uyuyorsun usta. Ben avı yaptım geldim bile. Hatta İbrahim' de cumartesi günü mesajımı okuduktan sonra korkup bizim avlağa gittiler diye seni arayıp ulaşamayınca ondan sonra beni arayıp [I]"doğru söyle neredesiniz, Kamil abininde telefonu kapalı, berabermisiniz diye"[/I] bana binbir türlü yeminler ettirdi:) Yahu kapat şu telefonu kardeşim olta sallayacağım, Kamil abin nerede ben nerden bileyim işim var, kafa dinlemeye geldim diyorum. Yalan konuşma başkan, siz Kamil abiyle berabersiniz, diyorda başkada birşey demiyor:D[/QUOTE] başkan hem adamı kandırıyon hem bana söyletmiyosun,:p:) yarın yanlışlıkla konuyu açarsan nasıl cevap vereceğiz:rolleyes: bir,de sadece üç tane aldık dedim öbür balıkları söylemedim:eek: şimdi onlarıda duyarsa zaten havalar sıcak ALLAH muhafaza kalp tasiyon şeker hepsi fırlar:) aman ha delilleri yok et, ha birde yemini nasıl yapatığı anlat, ağacın tepesinde yemin sayılmaz kimdi.).:D.:D |
Hayırlı işler dostlar.
Kamil abi Allah İbrahim' e sabır versin:p |
[QUOTE=Kamil Metin;325533]başkanım bi alo demen yeter:) malzemeler bağajda esas duruşta bekliyor.:)::D
sen hiç merak etme ibrahim, çocuğun kırkı çıkana kadar hiç bir yere kıpırdayamaz,:D:D o zamana kadarda biz avı bitiririz,;)[/QUOTE] Sakın ha beni unutmayın ;) Bir iki tanede trofelerle bizimde resmimiz olsun değilmi Artık yaparsınız bir kıyak kardeşinize:) |
[QUOTE=Sefa AYKENAR;325571]Sakın ha beni unutmayın ;)
Bir iki tanede trofelerle bizimde resmimiz olsun değilmi Artık yaparsınız bir kıyak kardeşinize:)[/QUOTE] sefa fotomontaj diye bir şey var kardeş, başkanın resminden balığı alır senin fotoya yapıştırırız,;) kardeşim senin canın sağ olsun, bu gidiyoruz de akşama yoldayız,;):D |
İyiakşamlar oltacılar nasılsınız bakimm..:D:D:D
Kamil abi yok öyle ben giderim hep beraber anca beraber kanca beraber dimi..:D:D |
Kısa bir ayrılıktan sonra selamün aleyküm. Hayırlı akşamlar.
|
Cümleten selamunaleyküm.
|
selamunaleyküm arkadaşlar günaydın hayırlı işler.
|
[QUOTE=Musa ERCİYAS;325578]İyiakşamlar oltacılar nasılsınız bakimm..:D:D:D
Kamil abi yok öyle ben giderim hep beraber anca beraber kanca beraber dimi..:D:D[/QUOTE] gel musa sende gel kambersiz düğün olurmu,;) kardeş bazı arkadaşların ayağına fıranga vurmuşlar,:rolleyes: senin öyle bir sorunun yok,:) |
Günaydın dostlar.
Cümleten hayırlı işler. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:18. |