![]() |
Günaydın arkadaşlar.
|
selamunaleyküm dostlar günaydın,
işleriniz hayırlı kazancınız bereketli olsun, ALLAH (c.c) sağlık sıhhat ve afiyet versin. |
Hayırlı akşamlar dostlar.
|
hayırlı akşamlar Serkan abi ve tüm oltacı arkadaşlar...
|
[QUOTE=Apex;341191]hayırlı akşamlar Serkan abi ve tüm oltacı arkadaşlar...[/QUOTE]
Hayırlı akşamlar Özay. Dostum seni burada yazarken görmek ne güzel:) İyisin inşallah? |
[QUOTE=Apex;341191]hayırlı akşamlar Serkan abi ve tüm oltacı arkadaşlar...[/QUOTE]
Hayırlı akşamlar kardeş. |
İyiyiz çok şükür Ağabey büyük şehir hengamesi ile balık sevdamı katıp demleyip içiyorum:) sizler nasılsınız?
|
[QUOTE=WsaklıW;341194]Hayırlı akşamlar kardeş.[/QUOTE]
Hayırlı geceler Ömer abi. [QUOTE=Apex;341196]İyiyiz çok şükür Ağabey büyük şehir hengamesi ile balık sevdamı katıp demleyip içiyorum:) sizler nasılsınız?[/QUOTE] Afiyet olsunda şekeri bol olsun kardeş;) Bizde bildiğin gibi işte. Çalışmaya ve amatör balık avı sevdasına devam:) Geçen gün senin açtığın konuyu görünce seninle beraber gittiğimiz bir Kurtboğazı maceramız vardı o aklıma geldi. Sitede aradımda bulamadım o konuyu:) |
O çook eski silinmiştir yok olmuştur ama ben hiç birini unutmadım ne kurtboğazını ne karaçeliyi inşallah yine tekrarlarız ama Abimde kandırmak lazım onsuz olmaz...
|
[QUOTE=Apex;341200]O çook eski silinmiştir yok olmuştur ama ben hiç birini unutmadım ne kurtboğazını ne karaçeliyi inşallah yine tekrarlarız ama Abimde kandırmak lazım onsuz olmaz...[/QUOTE]
Abini bulana aşkolsun:o Gündüz konuş herşey tamam ama akşam araki telefonu açsın:) Hava kararana kadar ayrı, hava karardıktan sonra ayrı bir kişiliğe bürünüyor değerli adminimiz:D Gel gel... Abin gelmiyor bari sen gel gör bu tür güzellikleri;) Veya biz gelelim kardeş:) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:38. |