![]() |
[QUOTE=gndyavuz;41929]merabalar herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
Abi hoşgeldin :) |
[QUOTE=m_master;41934]Abi hoşgeldin :)[/QUOTE]
meraba hoşbulduk. bu sitede özgür çocuk 83 diye birisi varmı ben kayıtlı ismini bulamadımda :eek: |
[QUOTE=GECEKONDU06;41934]Abi hoşgeldin :)[/QUOTE]
Sağolasın Serkan kardeş;) |
[QUOTE=gndyavuz;41936]meraba hoşbulduk.
bu sitede özgür çocuk 83 diye birisi varmı ben kayıtlı ismini bulamadımda :eek:[/QUOTE] Yavuz abi öyle bir üyemiz malesef yok şuanda benim bildiğim kadarı ile;) |
[QUOTE=GECEKONDU06;41937]Sağolasın Serkan kardeş;)[/QUOTE]
Kendi kendine konuşanlar belli oluyor :D:D:D |
[QUOTE=GECEKONDU06;41938]Yavuz abi öyle bir üyemiz malesef yok şuanda benim bildiğim kadarı ile;)[/QUOTE]
Benim msn ye mesaj atılmış o ismde fakat ilginç olanı oltacılar.com olarak adres çıkıyo da ondan sordum eski bi üyeniz olabilirmi, ben tanımadığım bi nik i var |
[QUOTE=m_master;41942]Kendi kendine konuşanlar belli oluyor :D:D:D[/QUOTE]
:D:D:D:D:D:D:D:D:D evet |
[QUOTE=gndyavuz;41945]Benim msn ye mesaj atılmış o ismde fakat ilginç olanı
oltacılar.com olarak adres çıkıyo da ondan sordum eski bi üyeniz olabilirmi, ben tanımadığım bi nik i var[/QUOTE] Enteresan abi. Geçende bir üyemize değişik bir mail geldiydi çözdük o olayı. |
[QUOTE=GECEKONDU06;41955]Enteresan abi.
Geçende bir üyemize değişik bir mail geldiydi çözdük o olayı.[/QUOTE] evet bencede enteresan geldi mesaj içeriğini açmadığımdan konuyuda anlayamadım çünki siteden isim kayıtlarına baktım bende bulamadım, vede sildim |
[QUOTE=gndyavuz;41965]evet bencede enteresan geldi
mesaj içeriğini açmadığımdan konuyuda anlayamadım çünki siteden isim kayıtlarına baktım bende bulamadım, vede sildim[/QUOTE] Abi sildiğim mesajımı okudunmu bu sayfadan az önce? Msn adresini Şinasi abiden aldım az önce kaydettim müsait olunca kaydedersin abi Bu tür olaylarda birbirimize haber verelim Gerçekten önem arzeden konular çıkıyor işin içinden;) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:28. |