![]() |
Hayırlı akşamlar dostlar...
Neyi özelden yazıyorsun Kamil abi? Ben gördüğüm herkese söylüyorum Kamil abi .......... dan Sudak ve İsrail Sazanı yakaladı diye:) |
İyi Akşamlar başkanım iyi akşamlar dostlar.... Başkanım şu benim emaneti yarın alabilirmiyim sizden... :) Hatırlatayım dedim
|
[QUOTE=06 TK 06;325673]İyi Akşamlar başkanım iyi akşamlar dostlar.... Başkanım şu benim emaneti yarın alabilirmiyim sizden... :) Hatırlatayım dedim[/QUOTE]
Yarın bürodan ben olsamda olmasamda alabilirsin kardeş. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;325682]Yarın bürodan ben olsamda olmasamda alabilirsin kardeş.[/QUOTE]
Ben gelsem bana verirlermi ????:rolleyes: |
[QUOTE=mehteran;325683]Ben gelsem bana verirlermi ????:rolleyes:[/QUOTE]
Cümleten selamunaleyküm. Gürkancım merhaba . Nasılsın, görüşemiyoruz. |
[QUOTE=kulekreis;325686]Cümleten selamunaleyküm.
Gürkancım merhaba . Nasılsın, görüşemiyoruz.[/QUOTE] Abim işlerin yoğunluğu, birde ramazan, kıpırdayacak hal kalmıyor vallahi, Ellerinden öpüyorum reisim... |
Günaydın dostlar, gününüz aydın, kazançlarınız bereketli olsun inşallah...
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;325669]Hayırlı akşamlar dostlar...
Neyi özelden yazıyorsun Kamil abi? Ben gördüğüm herkese söylüyorum Kamil abi .......... dan Sudak ve İsrail Sazanı yakaladı diye:)[/QUOTE] selamunaleyküm arkadaşlar günaydın, hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar, başkan benim sudak yakaladığıma kimse inanmaz,ki bende o kabiliyet yok,:rolleyes: ama israil sazanı doğru ona bende inandım ALLAH,tan efe,yi çabuk ikna ettik onu bile bıraktıracaktı nerdeyse:) ALLAH,tan sudak öldü ölecek derken oda öyle gitti,:):D:D valla efe,yle av yapmak zor ,;) hele senin işin hepten zor efe yanında olduğu müddetce,:D:D |
[QUOTE=mehteran;325683]Ben gelsem bana verirlermi ????:rolleyes:[/QUOTE]
Gözlükten bahsediyoruz üstad. 4.75 bozuk gözlere ait gözlükten. Takabilirsen buyur gel sanadada verelim:) |
[QUOTE=kulekreis;325686]Cümleten selamunaleyküm. [/QUOTE]
[QUOTE=mehteran;325690]Günaydın dostlar, gününüz aydın, kazançlarınız bereketli olsun inşallah...[/QUOTE] [QUOTE=Kamil Metin;325694]selamunaleyküm arkadaşlar günaydın, hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar,[/QUOTE] [QUOTE=Kamil Metin;325694]başkan benim sudak yakaladığıma kimse inanmaz,ki bende o kabiliyet yok,:rolleyes: ama israil sazanı doğru ona bende inandım ALLAH,tan efe,yi çabuk ikna ettik onu bile bıraktıracaktı nerdeyse:) ALLAH,tan sudak öldü ölecek derken oda öyle gitti,:):D:D valla efe,yle av yapmak zor ,;) hele senin işin hepten zor efe yanında olduğu müddetce,:D:D[/QUOTE] Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. Cümleten hayırlı işler. Ben yakaladığına şahidim Kamil abi, hemde 34cm:) Efe' de bir alem zaten. Onun için ne yakalanırsa yakalansın anında bırakılacak. Alıkonuldummu ona uymuyor:) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:08. |