![]() |
Tüm dostlara günaydın cümleten hayırlı cumalar
|
cümleten günaydı hayırlı cumalar
|
Cumleten selamunaleykum. Hayirli cumalar.
|
Hayırlı günler oltacılar.
|
Hayırlı geceler dostlar.
İşler yoğun olunca selam vermekte veya almakta bile sıkıntı yaşar oluyorum, kusuruma bakmayınız. |
Başganım gendüğe iyi bahasın ;)
|
Bende numarası olan arkadaşlar; akdenizde sazan avına gider misin hesabı telefonum gölete düşrü size accık şov yapayım derken ;) numaranız bende yok başganım ve reisim öncelikle. :D sonra diğerleri haberiniz olsun. Sizleri seviyorum, başganım çalışmasa da :D
|
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;348986]Bende numarası olan arkadaşlar; akdenizde sazan avına gider misin hesabı telefonum gölete düşrü size accık şov yapayım derken ;) numaranız bende yok başganım ve reisim öncelikle. :D sonra diğerleri haberiniz olsun. Sizleri seviyorum, başganım çalışmasa da :D[/QUOTE]
Geçmiş olsun abi. Herkese güzel bir pazar akşamı dilerim. |
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;348986]Bende numarası olan arkadaşlar; akdenizde sazan avına gider misin hesabı telefonum gölete düşrü size accık şov yapayım derken ;) numaranız bende yok başganım ve reisim öncelikle. :D sonra diğerleri haberiniz olsun. Sizleri seviyorum, başganım çalışmasa da :D[/QUOTE]
Bülent'cim, Öncelikle geçmiş olsun. Özellikle yelkenli teknelerde kayıtsız şartsız herkes emnıyet kemeriyle kendılerını tekmeye bağlarlar. Dıger hızlı motoryatlarda da çoğunlukla çocuklara ayni yöntemı uygularlar. Bendenız tum denıze attığım kamışların saplarını kıyıda bır kazık çakıp baglardım. Yanı demem odur ki neden telefona kendini bağlamadın. :D:D Sevgiler ve selamlar. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:14. |