![]() |
Merak etme bu sene kapakları metin toplayacak o yüzden kimseye çay yok :)
|
Bu turnanın kısır olanları yokmu ki nisanı beklemesek :D:D
|
Kadir bizleri hiç uğraştırma, tut turnayı, yap fırını, çağır bizleri gelip afiyetle yiyelim, sana çok teşekkürler ederiz.
|
Ben sazancı biri olarak ağzımın sulandığını itiraf ediyorum:) yeni sezonda inşallah bir turna yakalarsam ilk olarak deneyeceğim tarif olduğuna emin olabilirsin..
|
[QUOTE=Turna;309928]Kadir bizleri hiç uğraştırma, tut turnayı, yap fırını, çağır bizleri gelip afiyetle yiyelim, sana çok teşekkürler ederiz.[/QUOTE]
ayıp ettin abi ne zaman istersen |
[QUOTE=06 TK 06;309887]Tabiki yasincim ne demek öğretirim ama ilk önce bir avına çıkalım .. :)
İnşallah fıratcım keşke belediye izin verse de Kızılayın göbeğine heykelini yaptırsam :) Evet peker abi yazarım bir kaç kişiye kapak olsun diye yanlış anlamayın 3 kapak toplayana metin bedava çay veriyormuş :) Refah abi inşallah bu sene de güzel avlar yaparız sonra sende bize yemeğini yaparsın :) Valla Ayhan abi bu tarifi kime yaptırdıysam ben bu balığı bu kadar lezzetli bilmiyordum diyor tavsiye ederim[/QUOTE] gel 1 nisan gel.....:D |
Fırat kardeş biliyosun kadir kardeşim senin benim tuttuğumuz turnaları alıp bir güzel reklam yapıyor sonrada heykelini dikerim diyor,sonrada 3 kapağa 1 çay diye feryat ediyor,benim dükkanda çay kapakla değil harkes istediği kadar içer , birader buda sana kapak olsun kadir. Hayatın beleş başka bişey demiyorum.Bu arada bağlayabildinmi iğneleri:)
|
Mehmet abi kadir biraz cimridir sana bana yapmaz öğle şeyler..:)
|
Yasin usta bu kapak olayı sadece kadir için düzenlenmiş bir kampanya toplanan kapaklar tekerlekli sandelye kapsamında toplanan kapaklardır.Bu devirde kadir'in yapacağı iyilik yok buda fırsat işte kendisine .
|
[QUOTE=peker_kaya;309836]Fırat'cım Kadir heykelini yapsa ' bunuda ben yakaladım 184 cm' diye konu açar gibime geliyor
:D:D:D:D:D[/QUOTE] :D:D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:40. |