Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=84)
-   -   4. Geleneksel Sazan Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği Gerçekleşmiştir. (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=10881)

gökhan 18.09.12 21:42

Tebrikler şahane resimler var darısı bizlere olsun.

berkk54 18.09.12 23:00

Sakarya54 Carp Team takımı olarak Yarışmaya katılan ve dereceye giren sevgili dostlarımızı kutluyoruz. Bundan da mütiş derecede keyif aldık.
Başta Serkan başkana vede sevgili dostum Fedai ERDEM, değerli yönetim ve hakemlere verdikleri özverili çalışmadan dolayı sonsuz teşekkür ederim.
Gerekten 3 yıldan beri batımda müthiş derecede ilerlemeler var en büyük faktör tüm yarışmacılar eşit şartlar altında yarıştı. Hiç bir haksızlığa yer verilmedi. Bir tek şey haricinde herşey çok güzeldi. Onuda sağolsun sayın başkan elinden geldiğince uğraştı düzeltmeye çalıştı. Elinden geleninde en iyisini yapıtığını düşünüyorum.
Türkiye de İzzet Baysal gibi üniversitelerin olduğu bir bölgede kendilerini bilmez kişiler o kadar kişiyi huzursuz etmeye ve can güvenlini tehlikeye atmaya hiç bir hakları yok. Maalesef bir şey güvenlik güçlerini o kadar uğraşmasına rağmen yapacaklarından geri kalmıyorlar.
Zaten bu konuyuda Sayın Başkan M.Serkan İNANÇ ödül töreninde dile getirdi. Gerçekten Serkan dostumuzu ayakta alkışlamak gerekiyor bu kadar özverili çalıştığı için.
Türkiye de ses getirecek bir yarışma düzenlendiğine inanıyorum.
Sakarya54 Carp Team olarak Serkan başkan senden bir ricamız var. Biz bu sene içerisinde bir yarışma daha istiyoruz.

iLK_KaN 18.09.12 23:02

Herkese selamlar.
Öncelikle bu yarışmayı düzenleyen OLTACILARDER başkan ve yönetimine yarışma kurallarının hazırlanmasında uygulanmasında çaba veren sektör hakemlerimize, o güzel yemekleri yapan aşçımıza, ayağımıza kadar servis yapan abi ve kardeşlerime kısacası yarışmanın bu kadar güzel tamamlanmasına etki eden emek veren isimlerini tek tek yazamadığım (yazsam kesin bilemediklerim olacaktır) hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Ayrıca
Sektör 12 bulanan Erol ÖRKCÜ, Yiğit SARAÇ, Cenker SAVAŞ ağabeylerime daha sonra misafir olarak bizleri yalnız bırakmayan Mustafa DEDEMLİ ve Akın AKBAŞ ağabeylerime o hoş sohbetlerine bizleride dahil ettikleri için, dostane tavırları, verdikleri destekleri, ayrıca sorduğum çok acemice olan onlarca soruya dahi tek tek örnekleri ile cevapladıkları ve kelimelerle ifade edemeyeceğim çok güzel davranış ve destekleriniz için sizlere çok minnettarım canı gönülden teşekkürler.
Yarışma süresince desteklerini esirgemeyen adlarını tek tek yazamadığım abi ve kardeşlerime sonsuz teşekürler. Yolunuz Düzce' ye düşerse mutlaka beklerim.
Her ne kadar yarışma son dakikalarda benim için hüsranla sonuçlansa da en büyük balık dalında rekor kıran
Orhan SAĞGÜL, Namık Kemal DEMİR ikilisini tebrik ediyorum. (Rövanşında görüşmek üzere:))
[B]En çok balık dalında 1. Olan [/B]
İlhan KURTULDU, Ferhat AYAS, Yunus KURTULDU ve
[B]En çok balık dalında 3. olan[/B]
Ersin ÖZKAN, M.Metin GÖKTEKİN
arkadaş ve abilerimi TEBRİK ederim…

Yarışmanın benim göremediğim eksiklikleri vardır mutlaka ama samanlıkta iğne aramayada gerek yok kanımca. Ufak tefek kural değişiklikleri ile seneyede bu kadar güzel bir yarışmada görüşmek dileği ile her şey gönlünüzce olsun.
Bu yarışma için kime nasıl teşekkür edeceğimi şaşırmış durumdayım unuttuklarım olduysa affola.
Saygılarımla.

berkk54 18.09.12 23:14

[QUOTE=iLK_KaN;327681]Herkese selamlar.
Öncelikle bu yarışmayı düzenleyen OLTACILARDER başkan ve yönetimine yarışma kurallarının hazırlanmasında uygulanmasında çaba veren sektör hakemlerimize, o güzel yemekleri yapan aşçımıza, ayağımıza kadar servis yapan abi ve kardeşlerime kısacası yarışmanın bu kadar güzel tamamlanmasına etki eden emek veren isimlerini tek tek yazamadığım (yazsam kesin bilemediklerim olacaktır) hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Ayrıca
Sektör 12 bulanan Erol ÖRKCÜ, Yiğit SARAÇ, Cenker SAVAŞ ağabeylerime daha sonra misafir olarak bizleri yalnız bırakmayan Mustafa DEDEMLİ ve Akın AKBAŞ ağabeylerime o hoş sohbetlerine bizleride dahil ettikleri için, dostane tavırları, verdikleri destekleri, ayrıca sorduğum çok acemice olan onlarca soruya dahi tek tek örnekleri ile cevapladıkları ve kelimelerle ifade edemeyeceğim çok güzel davranış ve destekleriniz için sizlere çok minnettarım canı gönülden teşekkürler.
Yarışma süresince desteklerini esirgemeyen adlarını tek tek yazamadığım abi ve kardeşlerime sonsuz teşekürler. Yolunuz Düzce' ye düşerse mutlaka beklerim.
Her ne kadar yarışma son dakikalarda benim için hüsranla sonuçlansa da en büyük balık dalında rekor kıran
Orhan SAĞGÜL, Namık Kemal DEMİR ikilisini tebrik ediyorum. (Rövanşında görüşmek üzere:))
[B]En çok balık dalında 1. Olan [/B]
İlhan KURTULDU, Ferhat AYAS, Yunus KURTULDU ve
[B]En çok balık dalında 3. olan[/B]
Ersin ÖZKAN, M.Metin GÖKTEKİN
arkadaş ve abilerimi TEBRİK ederim…

Yarışmanın benim göremediğim eksiklikleri vardır mutlaka ama samanlıkta iğne aramayada gerek yok kanımca. Ufak tefek kural değişiklikleri ile seneyede bu kadar güzel bir yarışmada görüşmek dileği ile her şey gönlünüzce olsun.
Bu yarışma için kime nasıl teşekkür edeceğimi şaşırmış durumdayım unuttuklarım olduysa affola.
Saygılarımla.[/QUOTE]
Mustafacım her şeyden önemli olan orada o havayı tenefüs etmekti. Senin ilk balığı yakalayışında sevinmiştim. Son anda dengeleri birden altüst eden Orhan SAĞGÜL, Namık Kemal DEMİR kardeşlerimi tebrik ederim.
Seninle fazla muhabbet edemedik Mustafa. İnşallah birdahaki yarışmaya nasip kısmet.

Akın ustA 19.09.12 09:09

[B]ADAM GİBİ YARIŞMA OLDU :[/B]
Merhaba sevgili balık tutkunları dostlarım, Oltacılarderin düzenlemiş olduğu 4. Geleneksel sazan balığı yakalama yarışmasına yurt dışında olmam sebebi ile katılamadım lakin Türkiyeye gelir gelmez hazırliklerımı yapıp çadırlarımızı ve kampetlerimizi alıp sevgili Mustafa DEDEMLİ ile cumartesi günü yarışma alanına geldik… MAY CARP takımı adı ile yarışan Erol ÖRKÇÜ, Yiğit SARAÇ, Cenker SAVAŞ dostlarımızın yanlarına çadırlarımızı kurduk ve diğer sektörlerde yarışan dostlarımızı ziyaret ettik…
Yarışma alanında yaptığımız gözlemlerimiz ve ziyaret ettiğimiz dostlarımız ile yaptığımız sohbetlerde yarışma için konuşulan konuları ve tespitlerimizi aktarmak isterim…
[B]Eşit Şartlar Altında Yarışmak : [/B]
A- Sektörler arası mesafenin genişliği…
B- Yemleme botuna karşılık şime bot ile yemleme yapılması…
C- Yemleme botu ve şişme botu için uzaklık şamandırası konulması…
D- Atış yönlerinin tayin edilmesi…
E- Hakemlerin kuralları eksiksiz ve tarafsız olarak uygulaması…
Bu özellikler ile bu yarışmada tüm yarışmacılar eşit şartlar altında yarıştılar, haksızlığa mahal verilmedi…
[B]Yemekler ve Diğer İhtiyaçların Karşılanması :[/B]
Yarışmada verilen yemekler sanki restorandaymışız havası verdi, diğer eksiklerimiz vede extradan olan ihtiyaçlar (pil bitmesi, tütün bitmesi vs…) için Oltacılarder kadrosuna sonsuz teşekkürler ediyorum…
[B]Fairplay Bir yarışma :[/B]
Yarışmacıların yarışmayı ben değil yan sektördeki arkadaşım kazansın onun kazanmasını kendimden çok istiyorum düşüncesi vede idraki beni ziyadesi ile memnun etmiştir, yarışmacı arkadaşları bu denli ince düşüncelerinden vede hassasiyetlerinden dolayı kutluyorum… Kusursuz planlanan bir yarışmada yarışmak ve seyirci olmak yarışmacılar kadar biz seyirciler içinde unutulmaz anılar arasında yerini almıştı.
[B]Yönetimin Tutumu :[/B]
Değerli Oltacılarderin sevgili yönetiminin vede heyetinin tüm yarışmacılara eşit mesafede durması ve her yarışmacının düşüncelerini vede fikirleri dinlemesi yarışmanın selahati ve geleceği adına önemliydi ve yönetim bu değeri tüm yarışmacılara gösterdi… Başta Serkan başkana vede değerli yönetimin diğer üyelerine verdikleri özverili çalışmadan dolayı sonsuz teşekkür derim… [COLOR="Blue"]Yarışmaya katılan vede dereceye giren sevgili dostları kutluyorum...[/COLOR] Seneye bu yarışmaya gitmek isteyeceklerin sayısı bir hayli artacağına inanıyorum...

Hakkı Sadık AKBULUT 19.09.12 09:36

Emeği geçen herkese teşekkürler.Güzel bir organizasyon olmuş.

Mikail KINALI 19.09.12 09:47

tüm arkadaşlara abilerime emeklerinden katkılarından dolayı teşekür ederim emeklerine sağlık

drdinazor 19.09.12 10:08

Oraganizasyondan tüm katılımcılar memnun ve mutlu ayrıldılar. Bu başarıda emeği geçen Serkan İnanç ve ekibini canı gönülden kutluyorum.

Yarışmada sektör ihlali yaşanmadı, son dakikaya kadar çekişme devam etti. bitime 5 dk kala 8 nolu sektörden vuruş alındı ve yaklaşık 30 dk lık mücadele sonunda 18+ lık bir trofe tüm dengeleri değiştirdi. Çekilen balığı tüm yarışmacılar alkışlarla selamlayıp uğurladılar. Fairplay ruhu üst düzeyde geçen bir yarışma oldu. Sektör aralarının ve yemleme mesafesinin kusursuz planlanması sayesinde, hiç bir aksaklık yaşanmadı.

Hakemlerin tarafsız ve disiplinli davranışları taktire şayandı (yarışma için çok iyi eğitim aldıkları belliydi). Sıfıra yakın bir hata ile sonlanan bu organizasyon tam şenlik havasında geçti. Tüm yarışmacılar eşit şartlarda yarıştı.

En çok balık birincisi
FERİL CARP TEAM (İlhan KURTULDU, Ferhat AYAS, Yunus KURTULDU)

En çok balık ikincisi
Ka-eN carp (Mustafa FIRINCI, Ersan TUNA, Osman YILMAZ)

En çok balık üçüncüsü
VarnaBros.FHC_Prusa Carp Team-1 (Ersin ÖZKAN, M.Metin GÖKTEKİN)

En büyük balık birincisi
UZUNDERE CARP (Orhan SAĞGÜL, Musa ÖZDEMİR, Fikret)

Dereceye giren ve katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

ilhan kurtuldu 19.09.12 10:19

Sonuna kadar oldukça çekişmeli geçti yarışma.son 15 dk da +18 kg balıkla dengeler biranda değişti.nasip derlerya, aynen öyle birşey işte....tüm yarışmacıları, dereceye giren arkadaşları tebrik ederim.

Öncelikle bu organizasyonda ; başta OLTACILARDER başkanı SN.SERKAN İNANCA, FEDAİ ERDEME, MUSTAFA KÖŞKEROĞLUNA,ve tüm yönetim kurulu üyelerine, tüm sektör hakemlerine özellikle bizim sektörlere bakan, serkan, bülent, muzaffer abi, engine ve ismini hatırlayamadığım diğer hakemlere ,bu tarz bir organizasyonda ev yemeklerini aratmayacak şekilde yemek , ve kahvaltı hazırlayan ilyas ustaya , çaylarımızı hazırlayan (organizasyon alanında) pehlivan mustafa amcaya , destek olan tüm sponsorlara bu kadar güzel ve hakkaniyetli bir organizasyon ve yarışmaya imza attıkları için sonsuz teşekkürü borç biliriz...
Ayrıca özellikle yemlerimizi hazırlayan mustafa,yunus ve hasana, gece bizleri unutmayan sevgili hilmi abime, çağlayan abime ve murata,mustafa abime, akın abime çookk teşekkür ederiz...

ergungorgun 19.09.12 10:49

çok güzel bir organizasyon olmuş... emeği geçen ve katılan bütün yarışmacıları tebrik ederim... tutulan balıklar açısından yurtdışında yapılan yarışmaları hiç aratmadığına inanıyorum. inşallah önümüzdeki senelerde bu yarışma uluslararası düzeye çıkar... tekrar tebrik eder, emeği geçen ve katılan herkese başarılar dilerim... seneye inşallah bende katılmak istiyorum... görüşmek üzere.

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:13.