Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Sinek Bağlama Ekipmanları (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=182)
-   -   Fly Tying Education Part-2 (Sinek Bağlama Öğretim Programı Bölüm-2) (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=11810)

Sefa AYKENAR 22.01.14 06:53

Bir aksilik olmazsa bende oradayım

A.Engin Çelebi 22.01.14 15:21

Çok büyük sürpriz olmazsa orada olacağım :)

Musa ERCİYAS 22.01.14 17:00

Bakalım nasıl olacak çok renkli olacak galiba..:D

keşfetmekiçinbak 22.01.14 22:41

Yine harika bir birliktelikti; başta hocamız Bülent kardeşim olmak üzere, gelen, giden, yediren, içiren, katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Hayatımın üçüncü, dry fly olarak da ikincisini bağladım. Çok mutluyum.

DOLFIN06 22.01.14 22:58

Güzel bir birliktelikti. Zamanın ne çabuk geçtiğini anlayamadım:)
Emeği geçenleri ve katılımcıları tebrik ve teşekkürler ederim.

A.Bülent KUTLUCA 22.01.14 23:03

Bu gece paylaştığımız şeyin sadece fly tutkusu olmadığını gördüm tüm dostların gözlerinde ve sözlerinde, NE MUTLU; organize olma konusunda bu ülkenin en yetenekli derneğinin yöneticilerine ve katılan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Aynı zamanı birlikte tüketmenin kıymetine paha biçemem.
Yapılan çalışmalara not vermemi isteyen sevgili Serkan başkanım; benim kendime verdiğim not :1 ,,,Sinek bağlayan arkadaşlara da:1 veriyorum,,,1 (bir-lik) benim bildiğim en yüksek nottur. Bu asla bir yarış değil hepimizin amacı birimizin, birimizin amacı hepimizin amacıdır,,,, asıl olan PAYLAŞAMAK,,,

Benim makası gören varmı ? en son sendemiydi Tuncay Kardeşim:D

O Makas artık bizim makasımız olmakla ayrı bir önem kazandı, birlikte yapılacak o kadar çok şey varki,,, rabbim yolumuzdan saptırmasın,,, dostça ve hoşca nice zamanları birlikte tüketmek ümidiyle

Saygım ve Sevgimle

Musa ERCİYAS 22.01.14 23:16

Bülent abiye tuncay abiye ve candostuma katılan tüm oltaya gönül vermiş dostlarıma tabiki kankam sefaya elimi şaşırtsada binmerce kez teşekkürler...:D:D
Hayatımın ikinci sineğini bağladım harikaydı...:):)

keşfetmekiçinbak 22.01.14 23:16

[QUOTE=A.Bülent KUTLUCA;345934]Bu gece paylaştığımız şeyin sadece fly tutkusu olmadığını gördüm tüm dostların gözlerinde ve sözlerinde, NE MUTLU; organize olma konusunda bu ülkenin en yetenekli derneğinin yöneticilerine ve katılan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Aynı zamanı birlikte tüketmenin kıymetine paha biçemem.
Yapılan çalışmalara not vermemi isteyen sevgili Serkan başkanım; benim kendime verdiğim not :1 ,,,Sinek bağlayan arkadaşlara da:1 veriyorum,,,1 (bir-lik) benim bildiğim en yüksek nottur. Bu asla bir yarış değil hepimizin amacı birimizin, birimizin amacı hepimizin amacıdır,,,, asıl olan PAYLAŞAMAK,,,

O Makas artık bizim makasımız olmakla ayrı bir önem kazandı, birlikte yapılacak o kadar çok şey varki,,, rabbim yolumuzdan saptırmasın,,, dostça ve hoşca nice zamanları birlikte tüketmek ümidiyle

Saygım ve Sevgimle[/QUOTE]

Amin Sevgili Kardeşim amin.

Yazıyı okur okumaz o makasın benden çıkmasını diledim, hemen kontrol ettim malzemeleri ama maalesef bende kalmamış. Arkadaşlar [U]makasımızı [/U] kim aldıysa lütfen iade etsin. :confused:

M.Serkan İNANÇ 22.01.14 23:23

[QUOTE=A.Bülent KUTLUCA;345934]

[/QUOTE]

[QUOTE=keşfetmekiçinbak;345938]
Yazıyı okur okumaz o makasın benden çıkmasını diledim, hemen kontrol ettim malzemeleri ama maalesef bende kalmamış. Arkadaşlar [U]makasımızı [/U] kim aldıysa lütfen iade etsin. :confused:[/QUOTE]

Bana bakmayın...
Biliyorsunuz benim makasla neym işim olmadı:D

Musa ERCİYAS 22.01.14 23:31

bende malzemelerime baktım bendede yok Bülent abii..

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:20.