![]() |
çok güzel bir gün geçirmişsiniz.paylaşım için teşekkürler.ayrıca fatih ve kamil eses in bomba transferleri gibi poz vermişsiniz ne güldüm ya :):):):)
|
[QUOTE=kırımhan;61582]çok güzel bir gün geçirmişsiniz.paylaşım için teşekkürler.ayrıca fatih ve kamil eses in bomba transferleri gibi poz vermişsiniz ne güldüm ya :):):):)[/QUOTE]
biz o topu porsuktan çıkarmak için ne uğraşlar verdik varya alper abi sonunda çıkardık:D:D :D:D:D |
İşte dostluk arkadaşlık ,içlerinde hiç kötü niyet olmayan kardeşlerimiz buluşmuş balık merkezli muhabbetler yapmışlar sitemizin amacısa bu değilmi zaten ,sonuçta amacına ulaşmış oluor bu şekilde.
Teşekkürler Eskişeirli genç amatörler Teşekkürler Oltacılar.com |
Teşekkürler...
[QUOTE=Yaban Avcisi;61553]Gencler Safak sayiyor ha sazan icin,güzel kareler eline saglik fatihcigim,paylasim icin tesekkürler.
Selamlar,Sevgiler.[/QUOTE] İbrahim abi bildigin gibi 220 lerden beri şafak sayıyorum ama geçiveriyor işte baldı Şafak 22 teşekkür ederim saygılar...:D |
..Muhteşem Dörtlü..
Sevgili abilerim, kardeşlerim..
Hepinizi selamlıyor saygılarımı sunuyorum... Dün gerçekten şahane bir gün geçirdik. önce fatihle buluştum.sonra dedemize yani Yahya amcamıza gitmeye karar verdik. ben o sabah sitedeydim ve Ömerle konuştum buluşalım mı biz oradayız diye. Kamil ise okuldaydı Fatih ile birlikte.. Derken dedede buluştuk. Kamil'in cebinden küçük mantarlı oltalar çıktı. Bende dedimki hadi balık tutmaya gidelim.:) Suyun kenarısına vardık baktık bacak kadar sazanlar var, atlayıp duruyorlar bize inat:D:D küçük oltalarımızı salıverdik porsuğa ve o meraklı bekleyiş başladı..:D orada yemek yerken muhabbet ederken ki duygularım pahabiçilemez nitelikteydi. kardeşliğin dostluğun ne kadar haz verici olduğunu hissetmemek imkansızdı.. Her dakikasıyla her saatiyle mükemmel bir gündü. Kardeşlerim Fatih'e, Kamil'e, ve Ömer'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Nice mutlu günlere inşallah arkadaşlar, sağlıcakla kalın:D |
[QUOTE=kırımhan;61582]çok güzel bir gün geçirmişsiniz.paylaşım için teşekkürler.ayrıca fatih ve kamil eses in bomba transferleri gibi poz vermişsiniz ne güldüm ya :):):):)[/QUOTE]
[QUOTE=KIZILCIKLI_26;61598]biz o topu porsuktan çıkarmak için ne uğraşlar verdik varya alper abi sonunda çıkardık:D:D :D:D:D[/QUOTE] Haklısın vallahi alper abi çok kral çıkmışız:):) uğraştık uğraştık ama sonunda çıkardık o topu sonrada köprüden porsuğun ta ortasına attık:D:D:D:D:D:D |
[QUOTE=KIZILCIKLI_26;61565]fatih kardeşim paylaşım için teşekkürler:D:D iki dakikada kurduk akşama kadar beraberdik ama güzel bi gündü;);)[/QUOTE]
Ahh be Kamil ekmek alsaydık keşke yemleme yapardık hiç olmazsa;););) |
Dün gerçekten çok güzel bi gün geçirdik.Bu güzel günü beraber geçirdiğimiz Fatih Üre,Fatih Çam ve kamil kardeşlerime teşekkür ederim
|
Ömer Kardeşim..
[QUOTE=eskisehirli_omer;61675]Dün gerçekten çok güzel bi gün geçirdik.Bu güzel günü beraber geçirdiğimiz Fatih Üre,Fatih Çam ve kamil kardeşlerime teşekkür ederim[/QUOTE]
Ben de teşekkür ederim sana Ömer kardeşiim:D nasılsın görüşmeyeli bakalım iysindir umarım:) Dün nasip değildi ama olsun belki bugün nasiptir tekrar mı buluşsak, bir umutt :p:p:D;) |
[QUOTE=Fatih ÇAM;61680]Ben de teşekkür ederim sana Ömer kardeşiim:D nasılsın görüşmeyeli bakalım iysindir umarım:)
Dün nasip değildi ama olsun belki bugün nasiptir tekrar mı buluşsak, bir umutt :p:p:D;)[/QUOTE] Fatih ben her zaman her yere hazırım ;) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:04. |