![]() |
[QUOTE=savas0678;340323]Bundan sonra yaşartmam inşallah abi. Bülent derken kimi kasttettigini anlamadım abi.[/QUOTE]
Bülent bizim Nuri abinin kardeşi (commander) İkinize birden yazdıydım mesajı. İyisin değilmi? Varmı yaramazlık? |
Yok abim çok şükür. Uğraşıp duruyoruz .Sen nasılsın.
|
Günaydın Arkadaşlar...........
|
[QUOTE=savas0678;340325]Yok abim çok şükür. Uğraşıp duruyoruz .Sen nasılsın.[/QUOTE]
Bende iyiyim dostum. Aynen devam. [QUOTE=Abanticus;340322]Değerli Dostlar Gününüz aydın, ocağınız şen olsun. Saygı ve Sevgilerimle[/QUOTE] [QUOTE=erhan canatan;340326]Günaydın Arkadaşlar...........[/QUOTE] Günaydın abiler. |
Herkese günaydın, hayırlı işler...
|
Kolay gelsin herkese,oltacılar.
|
Kimseler yok anlaşılan...
3B Bülent abi daha doymamış. commander Bülenciğiminde internet hatları sıkıntılı. Kaldık mı yine yapayalnız:rolleyes: Öncelerden Mehter marşı ile gelip Kütahya havası ile giden mehteran efendi vardı. İki çift kelam eder sonra şişmeye giderdi. O bile kayboldu ne işse:) comander' e sorsak bu işte suçlu başkan der şimdi:D |
Ne diyecem, sen iyi başkan olsan burası dolu dolu olurdu, bırak Metin abiye yönetimi bak nasıl şenleniyor ortalık. :p
|
[QUOTE=commander;340362]Ne diyecem, sen iyi başkan olsan burası dolu dolu olurdu, bırak Metin abiye yönetimi bak nasıl şenleniyor ortalık. :p[/QUOTE]
Haklı olabilirsin dostum :) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340353]Kimseler yok anlaşılan...
3B Bülent abi daha doymamış. commander Bülenciğiminde internet hatları sıkıntılı. Kaldık mı yine yapayalnız:rolleyes: Öncelerden Mehter marşı ile gelip Kütahya havası ile giden mehteran efendi vardı. İki çift kelam eder sonra şişmeye giderdi. O bile kayboldu ne işse:) comander' e sorsak bu işte suçlu başkan der şimdi:D[/QUOTE] Daha yeni gözümün feri açıldı başkan :eek::D |
Serkancim merhaba. Bak hertaraf karpuz kabugu dolmus.
bastigin yeri toprak diye gecme, tani :D:D:D |
[QUOTE=DOLFIN06;340365]Daha yeni gözümün feri açıldı başkan :eek::D[/QUOTE]
Afiyet olsun. İyice doyursaydın karnını. Az sonra yine ezan okunacak usta. Sen pek alışık değilsindir aç-susuz kalmaya:D [QUOTE=kulekreis;340366]Serkancim merhaba. Bak hertaraf karpuz kabugu dolmus. bastigin yeri toprak diye gecme, tani :D:D:D[/QUOTE] Olurmu öyle şey abim. Karpuz ne kelime, sizler birer çiçeksiniz;) Ben işin şakasındayımda şu commander işi ciddiye alıyor :) Eskiden balık avları paylaşırdı. Şimdi pek balıkla işi yok herhalde. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340367]Afiyet olsun. İyice doyursaydın karnını.
Az sonra yine ezan okunacak usta. Sen pek alışık değilsindir aç-susuz kalmaya:D Olurmu öyle şey abim. Karpuz ne kelime, sizler birer çiçeksiniz;) Ben işin şakasındayımda şu commander işi ciddiye alıyor :) Eskiden balık avları paylaşırdı. Şimdi pek balıkla işi yok herhalde.[/QUOTE] Bulentcim elindeki muhuru yeni muhtara kaptirdi, ne yapsin muhur kimdeyse muhtar odur.:D:D:D Bulentcim de simdi bu nasil soz diye bana sitem edicek, hakkini helal et dostum.:D:D:D |
[QUOTE=kulekreis;340368]Bulentcim elindeki muhuru yeni muhtara kaptirdi, ne yapsin muhur kimdeyse muhtar odur.:D:D:D
Bulentcim de simdi bu nasil soz diye bana sitem edicek, hakkini helal et dostum.:D:D:D[/QUOTE] Doğru söze ne denir ki Reisim:rolleyes: :D:D:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340367]Afiyet olsun. İyice doyursaydın karnını.
Az sonra yine ezan okunacak usta. Sen pek alışık değilsindir aç-susuz kalmaya:D Ramazan da açlık ve suszluğu hiç aramıyorum.:o Ezan okunduğunda namussuz sigarayı arıyorum:confused::(:) Olurmu öyle şey abim. Karpuz ne kelime, sizler birer çiçeksiniz;) Ben işin şakasındayımda şu commander işi ciddiye alıyor :) Eskiden balık avları paylaşırdı. Şimdi pek balıkla işi yok herhalde.[/QUOTE] Senin sayende ben de balık tutmayı unuttum başkan. :D:D Beni atmıyorsunuz,:rolleyes:istifayı da kabul etmiyorsunuz,:cool:bir de aç dolaştırıyorsunuz:eek: Kilolu birisi olsak hadi neyse,''yağlardan veririz''diyeceğim. Zaten [COLOR="Red"]kılçık[/COLOR] gibiyim. Benden ne istersin:confused::mad: |
Seni doyurabilmenin imkanı varmı usta?
Sen bir Engin iki:rolleyes: |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340371]Seni doyurabilmenin imkanı varmı usta?
Sen bir Engin iki:rolleyes:[/QUOTE] Zavallı Engin barbunya pilakisiz edemiyor artık.:D Ona da bağımlılık oldu sayemde.;) |
Karpuzlar barbunyalar yıkılıyo ortalık... Yokmu bizi iftara çağıran yahuuuu.:rolleyes:
Gününüz aydın neşeniz bol, cumanız mübarek olsun dostlar. |
[QUOTE=mehteran;340374]Karpuzlar barbunyalar yıkılıyo ortalık... Yokmu bizi iftara çağıran yahuuuu.:rolleyes:
Gününüz aydın neşeniz bol, cumanız mübarek olsun dostlar.[/QUOTE] gürkan çağırmaya çağıracaklar,da seni ortalarda bulamıyorlar,:):) selamunaleyküm dostlar gününüz aydın sabah şerifleriniz hayırlı olsun, ALLAH,ın rahmeti bereketi mağfireti üzerinize olsun, hayırlı cumalar. |
Gunaydin dostlar.
Gunünüz aydin neşeniz daim olsun. |
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
|
Günaydın Arkadaşlar iyi bir gün dileği ile...........
|
Günaydın oltacılar ailesi.
|
Günaydın dostlar.
Balıkta olanlara rastgele. Çalışanlara hayırlı işler. Erhan abi sanada hayırlı istirahatler. Bu hafta iyi uyu abiciğim, haftaya balığa gidip reyting rekorları kıracağız:) |
Tünaydın arkadaşlar. Başkanım haftaya nereye?
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340427]Günaydın dostlar.
Balıkta olanlara rastgele. Çalışanlara hayırlı işler. Erhan abi sanada hayırlı istirahatler. Bu hafta iyi uyu abiciğim, haftaya balığa gidip reyting rekorları kıracağız:)[/QUOTE] Sevgili Başkan bu kadar kesin konuşmasak diyeceğim ama bu reyting illa balıki ile ilgili olmak zorunda değil tabi . En fazla karpuz kesme, en büyük kavunu alma, balıkta uyuma rekoru,sabaha kadar kim uykusuz kalacak gibi değişik konular olabilir. |
Insanlar kendinde olmayan ozelliklere ozlem duyarlarmis.:D:D:D
|
selamsiz sabahsiz daldim ozur dilerim.
Cumleten selamunaleykum. |
Usulca hayırlı geceler diyorum:rolleyes:
|
Hayırlı haftalar,oltacılar.
|
Günaydın Arkadaşlar 2 kutu barbunya konservem var 3-4 günlüğüne balığamı gitsem acaba !!!!!!!!!!!!
|
Tünaydın.
Bunu dün deseydin Bülent abiler Turna avlıyorlardı onların yanına gönderirdim seni. |
[QUOTE=erhan canatan;340475]Günaydın Arkadaşlar 2 kutu barbunya konservem var 3-4 günlüğüne balığamı gitsem acaba !!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Abi iyi ayarlarsan 1 hafta idare eder o :D Hayırlı günler hepinize. |
Hayırlı sabahlar, güzel birgün diliyorum...
|
günaydın dostlar gününüz güzel olsun
|
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı işler.
|
Günaydın dostlar.
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. Savaş şuan için nereye gideceğimizi bilmiyorum. Varsa aklında bir yer söyle gidelim kardeş :) |
selamunaleyküm arkadaşlar,
günaydın hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar. |
Günaydın ,Hayırlı günler arkadaşlar......................
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340495]Günaydın dostlar.
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. Savaş şuan için nereye gideceğimizi bilmiyorum. Varsa aklında bir yer söyle gidelim kardeş :)[/QUOTE] Abi ben iki saate kadar gebzeye çıkıyorum. Yarın sabah sazan için oltaları atmış olacağım. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:43. |