![]() |
Helal olsun Ankara ekibi sizlere, böyle güzel organizasyonlara imza atan sizlere teşekkür ediyorum. Bu orga katılan herkesi tebrik ediyorum. Çok güzel bir birliktelik ve güzel bir gece olmuş. Bizim kerataları da iyi beslemişsiniz. İnşallah daha iyi orglara hep birlikte imza atma şansımızda olur. Sevgi ve saygılarımla...
|
:D:D:D:D
[IMG]http://img112.imageshack.us/img112/2815/38am8ny1.jpg[/IMG] |
[QUOTE=WEST;85146]:D:D:D:D
[IMG]http://img112.imageshack.us/img112/2815/38am8ny1.jpg[/IMG][/QUOTE] ne bu sinir turgay abi yakışıyoma sana:D |
[QUOTE=tarık;85150]ne bu sinir turgay abi yakışıyoma sana:D[/QUOTE]
Ben onlara kıyabilirmiyim ;) yemek ye dedim yemiyorlardı yumruk zoruyla az da olsa yedirebildim.:D:D |
[QUOTE=KRAL BALIKÇI;85151]Ben onlara kıyabilirmiyim ;)
yemek ye dedim yemiyorlardı yumruk zoruyla az da olsa yedirebildim.:D:D[/QUOTE] Turgay abim dogru söyler yemek yemiyor anca geziyorlardı eşkişehirli arkadaşalar sagolsun kimse açkalmasın diyee çırpınıyordu turgay abii:D |
Güzel bir buluşma olmuş.Arkadaşların birbirini tanıması ve kaynaşmaları açısından olumlu birliktelik.
Ortamı paylaşmak isterdim.Emeği geçenlerin ellerine sağlık. |
[QUOTE=star;85163]Güzel bir buluşma olmuş.Arkadaşların birbirini tanıması ve kaynaşmaları açısından olumlu birliktelik.
Ortamı paylaşmak isterdim.Emeği geçenlerin ellerine sağlık.[/QUOTE] birdahaki sefere muhakkak bekleriz murat abi. |
Bütün emeği geçen abilerime,arkadaşlarıma tşk ederim.
Çok güzel bir toplantı,org. oldu herşey mükemmeldi.;):) |
[QUOTE=f.sekerci;85164]birdahaki sefere muhakkak bekleriz murat abi.[/QUOTE]
Haberim ve niyetim vardı fakat hastamız vardı ondan dolayı olmadı dahasına inşallah olur arkadaşlarla tanışmak isterim. |
Bizleri ankara'ya davet eden turgay abime ve serkan abime öncelikle çook teşekkür ediyorum.
Tüm katılan oltacilar.com üyeleriyle tanıştığım için çook memnun oldum. Bizleri ankara'da gezdiren göksu park'da güzel macera yaşadığımız tanju kardeşimede ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere orda güzel bir akşam yaşatan tüm arkadaşlara çook teşekkür ediyorum tekrardan görüşmek dileğiyle hoşçakalın benim bir lafım var serkan abi için beni tanıyanlar az çook çıkarır o lafı söylemek istiyordum ama seni uğraştırmıcam serkan abi:) Sana çook teşekkür ediyorum. herşey gönlünce olsun. |
Yorumlarınız ve temennileriniz için tüm dostara teşekkürler.
Bu tür birlikteliklerin Ankara da her ay bir defa da olsa yapılmasından yanayım. Hem çok eğleniyoruz hemde dertlerimizi sıkıntılarımızı yüzyüze oturup konuşma fırsatı yakalıyoruz. Ufak sebeplerden dolayı arkadaşlar arasında meydana gelen kırgınlıklarada bir orta yol bulunuyor bu tür toplantılar vesilesiyle. Her ayın sonlarına doğru belki yine böyle yemekli ve çaylı veya sadece çaylı toplantıların yapılmasından yanayım. Fatih ve Fikret ağabeylerim gibi ailelerimizide yanlarımıza alır isek daha iyi olacak düşüncesindeyim. Katılan veya çeşitli sebeplerden dolayı katılamayan tüm dostlara selamlar saygılar... |
Mükemmel bir organizasyon olmuş gerçeken. Ankara takımının hakkı ödenmez vallahi:D:D
|
Güzel birliktelik olmuş..Katılan tüm arkadaşları kutluyorum..Paylaşım için teşekkür edrerim..
|
[QUOTE=GECEKONDU06;85266]Yorumlarınız ve temennileriniz için tüm dostara teşekkürler.
Bu tür birlikteliklerin Ankara da her ay bir defa da olsa yapılmasından yanayım. Hem çok eğleniyoruz hemde dertlerimizi sıkıntılarımızı yüzyüze oturup konuşma fırsatı yakalıyoruz. Ufak sebeplerden dolayı arkadaşlar arasında meydana gelen kırgınlıklarada bir orta yol bulunuyor bu tür toplantılar vesilesiyle. Her ayın sonlarına doğru belki yine böyle yemekli ve çaylı veya sadece çaylı toplantıların yapılmasından yanayım. Fatih ve Fikret ağabeylerim gibi ailelerimizide yanlarımıza alır isek daha iyi olacak düşüncesindeyim. Katılan veya çeşitli sebeplerden dolayı katılamayan tüm dostlara selamlar saygılar...[/QUOTE] serkanım dostum vallahi gerçekten sizleri yoruyoruz o yüzden sadece çay olsa bide biskrem olsa nasıl olur o gün akşam ve çogu arkadaş işten geldi ondan dostum nasıl oylarınıza sunarım:rolleyes: |
[QUOTE=KIZILCIKLI_26;85264]Bizleri ankara'ya davet eden turgay abime ve serkan abime öncelikle çook teşekkür ediyorum.
Tüm katılan oltacilar.com üyeleriyle tanıştığım için çook memnun oldum. Bizleri ankara'da gezdiren göksu park'da güzel macera yaşadığımız tanju kardeşimede ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere orda güzel bir akşam yaşatan tüm arkadaşlara çook teşekkür ediyorum tekrardan görüşmek dileğiyle hoşçakalın benim bir lafım var serkan abi için beni tanıyanlar az çook çıkarır o lafı söylemek istiyordum ama seni uğraştırmıcam serkan abi:) Sana çook teşekkür ediyorum. herşey gönlünce olsun.[/QUOTE] Bırak sen yine yazma kardeş İnan buradan bir mesaj silerken tüm yöneticilerin onayını almak zorunda kaldığımızdan çok zor oluyor. Gerçi senin mesajlarını silme konusu tamamen bana bırakılmış durumda ama yinede olsun sen yazma hiç gereği yok:) (Ben anladım ne demek istediğini ve gönüllerimiz bir:D) Allah kaza bela vermeden evlerinize döndüğünüze çok sevindim dostum. Bende çok yorulmuşum zor kalktım, yeni geldim büroya.. |
[QUOTE=GECEKONDU06;85276]Bırak sen yine yazma kardeş
İnan buradan bir mesaj silerken tüm yöneticilerin onayını almak zorunda kaldığımızdan çok zor oluyor. Gerçi senin mesajlarını silme konusu tamamen bana bırakılmış durumda ama yinede olsun sen yazma hiç gereği yok:) (Ben anladım ne demek istediğini ve gönüllerimiz bir:D) Allah kaza bela vermeden evlerinize döndüğünüze çok sevindim dostum. Bende çok yorulmuşum zor kalktım, yeni geldim büroya..[/QUOTE] abi bizlere yaşşatığınız 4 gün için çook teşekkür ediyorum gerçekten çook misafirperversiniz sizleri yorduğumuz için özür diliyor herşey için teşekkür ediyorum |
Harika bir birliktelik olmuş her zamanki gibi. İnsan gidemediğine kahroluyor. Katılan tüm arkadaşlara,abilerime, kardeşlerime iyiki gitmişsiniz diyorum. :):)
|
[QUOTE=alikoc6868;85285]Harika bir birliktelik olmuş her zamanki gibi. İnsan gidemediğine kahroluyor. Katılan tüm arkadaşlara,abilerime, kardeşlerime iyiki gitmişsiniz diyorum. :):)[/QUOTE]
valla turna organizasyonuna gidemedim ama orayı yine gördüm yüzdüm bilem ya :D:D kızılırmakta heyy bea:D:D |
oo gerçekten güzel bir birliktelik olmuş, kamil ve omerle bırlıkte bende gelmeyı cok ısterdım ama nasıp olmadı saglık olsun bır dahakı bırlıktelıge nasıp olur ınsallah...
|
bizlere çok güzel bir gece yaşatan ANKARA'lı dostlarıma teşekkür ediyorum,hele Musanın uçak muhapbeti yokmu bizim kopma noktamız oldu bize baya bir klometre yaptırdı ama değdi yani
|
[QUOTE=GECEKONDU06;84778]Ayrıca konuya dalıpta 300 km fazladan gidenleride iki defa tebrik etmeyi unutma Ramazan abi:D[/QUOTE]
Senin alacağın olsun Serkan,:mad:birdaha sana çiğ köfte yok:mad:;):D |
[QUOTE=düzceli;85340]Senin alacağın olsun Serkan,:mad:birdaha sana çiğ köfte yok:mad:;):D[/QUOTE]
Yağmurlu havada su dahi verme abi:D:D:D |
[QUOTE=düzceli;85338]bizlere çok güzel bir gece yaşatan ANKARA'lı dostlarıma teşekkür ediyorum,hele Musanın uçak muhapbeti yokmu bizim kopma noktamız oldu bize baya bir klometre yaptırdı ama değdi yani[/QUOTE]
vallahi öyle olsun istemezdim abii:rolleyes: |
orda olmak sizlerle tanışmak gercekten büyük zevkti bu güzel gece icin teşekkürler ankara takımı
mustafa ve can kırgınlık yok aynı catı altındayız ltf bak sizlerden rica ediyorum .. |
[QUOTE=ÇARŞI;85345]Yağmurlu havada su dahi verme abi:D:D:D[/QUOTE]
kaçak sen nerelerdeydin bakalım:mad: |
[QUOTE=HACI81;85352]orda olmak sizlerle tanışmak gercekten büyük zevkti bu güzel gece icin teşekkürler ankara takımı
mustafa ve can kırgınlık yok aynı catı altındayız ltf bak sizlerden rica ediyorum ..[/QUOTE] Mehmet abi böyle güzel bi olaya vesile oldugun için sagol teşekkürler:) |
[QUOTE=musa66;85351]vallahi öyle olsun istemezdim abii:rolleyes:[/QUOTE]
senin bir suçun yokki musa,biz işi biraz fazla uzattık:D |
[QUOTE=düzceli;85340]Senin alacağın olsun Serkan,:mad:birdaha sana çiğ köfte yok:mad:;):D[/QUOTE]
Benim suçum ne?:eek: Otostop çeken ben değilimki musa66:D |
[QUOTE=GECEKONDU06;85373]Benim suçum ne?:eek:
Otostop çeken ben değilimki musa66:D[/QUOTE] azdaha üste çık oku suçunu anlarsın:mad: |
[QUOTE=GECEKONDU06;84750].....................
Öyle bir konuştu ki Düzce liler Ankaradan yola çıkıp avlağa gider iken Musa nın konuştuklarını akıllarına getirip gülmekten kırıldıklarından dolayı yanlışlıkla başka bir ile kadar gitmişler, sonra akılları başlarına gelmiş biz nerdeyiz ya diyip 150km kadar yanlış gittikleri yolu geri dönmek zorunda kalmışlar:D:D:D İnanmayanınız varsa arasın sordun isterseniz:) [/QUOTE] [QUOTE=GECEKONDU06;84778]Ayrıca konuya dalıpta 300 km fazladan gidenleride iki defa tebrik etmeyi unutma Ramazan abi:D[/QUOTE] [QUOTE=düzceli;85338]bizlere çok güzel bir gece yaşatan ANKARA'lı dostlarıma teşekkür ediyorum,hele Musanın uçak muhapbeti yokmu bizim kopma noktamız oldu bize baya bir klometre yaptırdı ama değdi yani[/QUOTE] [QUOTE=düzceli;85340]Senin alacağın olsun Serkan,:mad:birdaha sana çiğ köfte yok:mad:;):D[/QUOTE] [QUOTE=GECEKONDU06;85373]Benim suçum ne?:eek: Otostop çeken ben değilimki musa66:D[/QUOTE] [QUOTE=düzceli;85374]azdaha üste çık oku suçunu anlarsın:mad:[/QUOTE] En yukarıya kadar çıktım abi Kusurumuz var ise affola. Ama beni ne olur çiğ köfteden mahrum kalacaksın diye tahdit etme:D Ne kadar kızarsan kız yine getireceğize eminim Başkada bir yorum yok:o Konuştukça batıyorum sanırım:D |
[QUOTE=GECEKONDU06;85379]En yukarıya kadar çıktım abi
Kusurumuz var ise affola. Ama beni ne olur çiğ köfteden mahrum kalacaksın diye tahdit etme:D Ne kadar kızarsan kız yine getireceğize eminim Başkada bir yorum yok:o Konuştukça batıyorum sanırım:D[/QUOTE] tam 3 saat sürdü be onu yapmak birazcık bahsetseydinya:mad: |
[QUOTE=düzceli;85353]kaçak sen nerelerdeydin bakalım:mad:[/QUOTE]
Abi haklısın bunu sormakta.Özür dilerim. Bu soruya kaçamak bi cevap vereyim.:D Gece elektrikler kesildi konunun burasına çalışamadım abi:D:D |
[QUOTE=ÇARŞI;85382]Abi haklısın bunu sormakta.Özür dilerim.
Bu soruya kaçamak bi cevap vereyim.:D Gece elektrikler kesildi konunun burasına çalışamadım abi:D:D[/QUOTE] Bu cevap biraz demode oldu ama kabul ettim,birdaha olmasın:mad:;):D |
[QUOTE=düzceli;85380]tam 3 saat sürdü be onu yapmak birazcık bahsetseydinya:mad:[/QUOTE]
Ahaaa şimdi düştü jeton vallahi, kusura bakma abi:o Okuyorum okuyorum ne eksik diye bakıyorum konuda:confused: Ben sizin çiğ köfteyi yazmayı unutmuşum gerçekten Ama inan harikaydı, lavaşı, yeşilliği ve sosu ile birlikte sanki hazır alınmış gibi paketlenip bize sunulduğundan ben tahmin bile edemedimki onu sizin yaptığınızı:o Hemen düzeltiyorum ve ekliyorum. Ankara takımının parmaklarını yemesine vesile olan bu güzel çiğ köfteyi bizlere hazırlayan sevgili (düzceli) Burhan ağabeyime Ankara Takımı olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Yavaş beyler musa66 nında hakkı var o çiğ köftede:D:D [IMG]http://img393.imageshack.us/img393/2296/52uw6.jpg[/IMG] |
[QUOTE=düzceli;85387]Bu cevap biraz demode oldu ama kabul ettim,birdaha olmasın:mad:;):D[/QUOTE]
Teşekkür ederim abi,olmaz birdaha. |
çiğköfte de mi vardı? serkaaaaaaan:mad::mad: biz niye görmedik,, biz niye yemedik... |
[QUOTE=f.sekerci;85395]çiğköfte de mi vardı?
serkaaaaaaan:mad::mad: biz niye görmedik,, biz niye yemedik...[/QUOTE] Al başa bela işte:o Abi ben nerden bileyim kimin yediğini kimin yemediğini:):D Adamın teki bir dergiye konu yazmış resimlerimizi atmış haberin varmı bilmem Benim resmin altınada [B]Ekibin anası doyur bizi diye yazmış[/B]:D |
[QUOTE=f.sekerci;85395]çiğköfte de mi vardı?
serkaaaaaaan:mad::mad: biz niye görmedik,, biz niye yemedik...[/QUOTE] Fatih abi köpek huysuzlandıydı yaa ondan görmedin çig köfteyii:D:D |
:D
|
[QUOTE=GECEKONDU06;85389]Ahaaa şimdi düştü jeton vallahi, kusura bakma abi:o
Okuyorum okuyorum ne eksik diye bakıyorum konuda:confused: Ben sizin çiğ köfteyi yazmayı unutmuşum gerçekten Ama inan harikaydı, lavaşı, yeşilliği ve sosu ile birlikte sanki hazır alınmış gibi paketlenip bize sunulduğundan ben tahmin bile edemedimki onu sizin yaptığınızı:o Hemen düzeltiyorum ve ekliyorum. Ankara takımının parmaklarını yemesine vesile olan bu güzel çiğ köfteyi bizlere hazırlayan sevgili (düzceli) Burhan ağabeyime Ankara Takımı olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Yavaş beyler musa66 nında hakkı var o çiğ köftede:D:D [IMG]http://img393.imageshack.us/img393/2296/52uw6.jpg[/IMG][/QUOTE] kemal kardeşimde polisi arıyor benim çigföftemi yediler diyeee:D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:50. |