![]() |
Ben her zaman hazırım inşallah gölköye gelmeyi çok istiyorum ayarlayabilirsem. İstanbulda kapım sonuna kadar açık size, sizin bana Ankarada davrandığınız kadar misafirperver olabilirmiyim bilmiyorum ama:) Abim büyük adam abi kolay değil ulaşmak ben bile zor görüşüyorum çok yoğun çook:)
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341201]Abini bulana aşkolsun:o
Gündüz konuş herşey tamam ama akşam araki telefonu açsın:) Hava kararana kadar ayrı, hava karardıktan sonra ayrı bir kişiliğe bürünüyor değerli adminimiz:D Gel gel... Abin gelmiyor bari sen gel gör bu tür güzellikleri;) Veya biz gelelim kardeş:)[/QUOTE] Başkan yarin malum avlagıma gidiyorum gelirmisin:)) |
[QUOTE=Apex;341202]Ben her zaman hazırım inşallah gölköye gelmeyi çok istiyorum ayarlayabilirsem. İstanbulda kapım sonuna kadar açık size, sizin bana Ankarada davrandığınız kadar misafirperver olabilirmiyim bilmiyorum ama:) Abim büyük adam abi kolay değil ulaşmak ben bile zor görüşüyorum çok yoğun çook:)[/QUOTE]
Abin bu güzellikleri kaçırıyor işte. Bari sen kaçırma;) [url]http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=21496693[/url] |
[QUOTE=WsaklıW;341203]Başkan yarin malum avlagıma gidiyorum gelirmisin:))[/QUOTE]
Yok usta o hava bana bir hayli ters. Gecenin bu saatinde bile yanıyorum. Gündüz o çıplak arazide ne yaparım düşünmesi bile beni yakıp kavuruyor:p Sen atletik fiziğin ile bu tür avlaklara alışıksın. Benim göbek derdim var usta, almayayim:D Ama raporu merakla bekliyorum;) Bu arada senindi herhalde. Oraya ait son raporu bile okuyacak fırsatım olmadı. Ne avlandı, nasıl avlandı bakamadım inan:o |
Hepinize Hayırlı geceler.
|
Günaydın, OLTACI abiler, ve kardeşler.
|
Günaydın Dostlar...
|
Günaydın arkadaşlar
|
Günaydın Arkadaşlar, Hayırlı cumalar.
|
Cümleten hayırlı cumalar arkadaşlar.
|