![]() |
aleyküm selam, bütün oltacılara günaydın...
|
Özay kardeş sanada hayırlı günler.Oltacılar hani raporlar kimseden ses yok hayırdır..:D
|
Cumleten selamunaleykum.
|
selamınaleykum hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
|
Günaydın arkadaşlar
|
04.04.2014 tarihinde aceleci şekilde aramıza katılan oğlum Oğuz Efe ERTİK nihayet acele etmenin cezasını tamamlamış annesine teslim edilmiştir ( Küvözde uzun zaman kaldı) ;) yarın da ben ona ilk oltasını alıp gidiyorum beraber balığa gidelim diye içerde askerlik çağına geldi :D
|
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;349619]04.04.2014 tarihinde aceleci şekilde aramıza katılan oğlum Oğuz Efe ERTİK nihayet acele etmenin cezasını tamamlamış annesine teslim edilmiştir ( Küvözde uzun zaman kaldı) ;) yarın da ben ona ilk oltasını alıp gidiyorum beraber balığa gidelim diye içerde askerlik çağına geldi :D[/QUOTE]
Hadi gozun aydin Bulent. Allah baska problemlerini gostermesin. Bir buyugun olarak hemsehrim kizima soyle 6 ay boyunca bebegin hastalanmamasi icin butun tedbirlerini alsin. Allah sizinle beraber olacaktir. sevgiler ve selamlar. |
Iki gundur giren cikan olmamis. Her taraf toz icinde yokmu bir hayir sahibi gecerken bir uflesin buraya
ramazanda sevaptir, Kimseyi gorememek cok kotu fena. |
selamınaleykum hayırlı haftalar hayırlı işler
|
Gününüz aydın neşeniz bol olsun.
Hayırlı haftalar. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:01. |