![]() |
Herkese hayırlı geceler...
Necat abi, başkanımın diline düştüysen yandın.;)Artık aramızda ismin ''Horlayan Necat '' olarak kalmazsan çok iyi.:D:D:D |
Herkese hayırlı geceler.
|
[QUOTE=Yücel Canvar;316822]Herkese hayırlı geceler...
Necat abi, başkanımın diline düştüysen yandın.;)Artık aramızda ismin ''Horlayan Necat '' olarak kalmazsan çok iyi.:D:D:D[/QUOTE] Yücel dostmusun düşmanmı anlayalım :D :D Başkanın aklına neler gtiriyorsun öyle sen :D |
[QUOTE=Necat ÇETİNCEVİZ;316827]Yücel dostmusun düşmanmı anlayalım :D :D Başkanın aklına neler gtiriyorsun öyle sen :D[/QUOTE]
:D:D:D iyigeceler.. |
Cümleten selamunaleyküm. Vukuat varmı.
|
[QUOTE=kulekreis;316830]Cümleten selamunaleyküm. Vukuat varmı.[/QUOTE]
Vukat yoktur hüseyin abi:D:D.. |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;316833]Vukat yoktur hüseyin abi:D:D..[/QUOTE]
Teşekkür ederim Musacım. Nasılsın. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;316779]İyi geceler canım...
Necat abin çoktan horlamaya başladığından ben onun yerine cevaplayayimde mesajın havada kalmamış olsun:)[/QUOTE] [QUOTE=Necat ÇETİNCEVİZ;316810]Burdayız Gürkan biraderim. Toplantıdan yeni döndük. Cümleten iyi akşamlar. Bu arada başkanada bir not ben horlamam sevgili başkan :D[/QUOTE] [QUOTE=mehteran;316816]Hayırdır necat abi, yoksa dernekti kanapede horlayanlar uyuyamaz diye bi kararmı aldınız ??:rolleyes:[/QUOTE] [QUOTE=Necat ÇETİNCEVİZ;316819]:D Ben burdan çıkalı 10 dakika olmadan horlamaya başladığımı ima eden bir başkanımız var ona cevap verdim :D[/QUOTE] [QUOTE=Yücel Canvar;316822]Herkese hayırlı geceler... Necat abi, başkanımın diline düştüysen yandın.;)Artık aramızda ismin ''Horlayan Necat '' olarak kalmazsan çok iyi.:D:D:D[/QUOTE] [QUOTE=Necat ÇETİNCEVİZ;316827]Yücel dostmusun düşmanmı anlayalım :D :D Başkanın aklına neler gtiriyorsun öyle sen :D[/QUOTE] Şuan; 11 Mart 2012 saat 04:17 Horlama sesin taaa buralara kadar geliyor Necat abim:) |
Herkese hayırlı sabahlar, iyi pazarlar.
Burayada Mehteran Amcamın horlama sesleri geliyor Başkanım.:D |
[QUOTE=İbrahim YILDIZ;316842]Herkese hayırlı sabahlar, iyi pazarlar.
Burayada Mehteran Amcamın horlama sesleri geliyor Başkanım.:D[/QUOTE] günaydın hayırlı pazarlar |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:36. |